Tizenegy családi ház leégett, több száz embert kimenekítettek egy erdőtűz miatt Új-Zéland Déli-szigetén fekvő Christchurch külterületi részén - közölték szerdán a hatóságok.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nagyon szomoru, es rendkivuli helyzet van miatta a kornyeken... 550 km-re vagyok tole, de a TV egesz nap helyzetjelentest ad... Szegeny christchurch-iek, nem messze ettol a helytol volt 5 eve a nagy foldrenges epicentruma,...Asszem, hogy ahova a magyarok beteszik a labukat, ott ko kovon nem marad... szijjaspetya nem birt otthon maradni?
emerencia
@karma1: Örülök, hogy legalább ti jól vagytok.Remélem, hogy sikerül minél több életet megmenteni. Szíjjaspetya pedig ne izgasson. Már annyit szégyenkeztünk miatta, hogy eggyel több vagy kevesebb nem számít.
karma1
@emerencia: Dehat tudod, Dragam, amikor valami magyar kuldottseg, vagy a kosa lala jon a Rolling koncertre, utana jegeso, fagyhalal vagy a tehenek elapado teje a jellemzo...:o)))
Mi a budos francot akar itt elerni? Bill English udvariasan meg fogja hallgatni, de kozben a kurva anyjaba fogja kivanni, mert ez kb. olyan, mintha Gandhinak magyarazna Hitler a nacizmus nagyszeruseget... Itt nem ugy allnak a menekultekhez, mint otthon, itt minel tobbet befogadnak. Mit fog itt hirdetni? Hogy Magyarorszag erosodik? Tudod, ki a gyaszt erdekli az itt? Hat senkit ... En kurvara nem azt latom, hogy erosodne, mert akkor nem kellene segitenem azokat, akik kozel allnak hozzam, meg tudnanak elni a szarnyalo magyar gazdasagbol... Francba a sok hazugjaval.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.