Titkos adatgyűjtéssel vádolta meg Donald Trump elődjét, a demokrata Barack Obamát. Az elnök szerint Obama lehallgatta a telefonjait. Bizonyítékok egyelőre nincsenek, a Trump ellenes sajtó elterelő hadműveletről beszél, de a Breitbart szerint valós akcióról van szó.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
staro2
Ugyanakkor hallgatták le amikor dajcs tompika anyukáját meg a fél fideszt.
RonaGyuri
@staro2: jogos! Sőt fel kell tennem a kérdést: és tessék mondani ő is lobogtatott egy dossziét közben és mondogatta: Hitelt érdemlő bizonyítékai vannak? =))
hetöndöe
Trump Lee tünetegyüttese hasonló,mint Qrbánnál.Hisztérikus paranoia,mely némi skizofréniával párosul.Grazban még talán kezelhető némileg.:-)
staro2
@RonaGyuri: Ő már technológiailag fejlettebb.Egy laptopot lóbált a feje fölött ,Ezen kívül bemutatott egy banki igazolást amely szerint hitelt érdemel.
staro2
@hetöndöe: Sajnos kiderült, hogy a Grazi orvosok sem képesek csodát tenni.
Manhattan
@Szókrakész: Az FBI legalább 50 éve azt hallgat le, akit csak akar - és biztosan nem csak minden elnökjelöltet, hanem elnököt is. Ezt még J. Edgar Hoover vezette be.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.