A Sydsvenskam nevű helyi lapban a lakosságtól kért segítséget a malmői rendőrfőnök. Ez a tény már önmagában abszurd, hiszen sohasem fordul elő, hogy egy város rendőrfőnöke nyilvánosan bejelenti, hogy nem bír a bűnözéssel, és mintegy jajkiáltással az emberek segítségét kéri. De most megtörtént.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Nagyobb összegben fogadnék, hogy a tehetősebb árja svédek nemsokára a migráncsmentes, békés Magyarországon kérnek letelepedési engedélyt...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
"Ez a tény már önmagában abszurd, hiszen sohasem fordul elő, hogy egy város rendőrfőnöke nyilvánosan bejelenti, hogy nem bír a bűnözéssel, és mintegy jajkiáltással az emberek segítségét kéri."

Ugyanazt teszim mint itthon a pintérség, amelyik ezek szerint szintén nem bír a bűnözéssel "és mintegy jajkiáltással az emberek segítségét kéri."

Origoéknál nyalogányék tiltják a logikát is?
1magyar
A hülye békés svéd ember nem terrorizálja a saját népét, így a hülye vezetőik engedik a békétlen, gyilkos muszlimokat, hogy csinálják a káoszt.
1magyar
@karma1: Remélem fizeted a megélhetésüket?
karma1
@1magyar: Hogyne! En is fizetem az oveket, ok is az enyemet! Tudod, itt MINDENKI fizet osszesen 15 % adot, es ebbol mindenkinek mindenre jut. Errol kapunk minden negyedevben egy irasos kimutatast a helyi polgarmesteri hivataltol, es ott megvan adva egy e-mail cim, amire irhatok, ha valami nem tetszik, vagy, van valami otletem, hogy mire kellene meg kolteni a varosban. Peldaul csinaltuk a lanyomeknal a hazat, (furdoszoba-WC-konyha), es rajottunk, hogy allandoan folyik a vizoraban a viz, nem lehet elzarni a focsapot. Ilyenkor kell szolni az onkorinak, mert a hazon kivul az o dolguk a vizes dolgok javitasa, - erre is fizetjuk a kozos koltseget -, es kiderult, hogy ahol lakik a lanyom, ott a 6 masik szomszednak is folyik az utcai csapja. Szepen besetaltam az onkorihoz, es kertem, hogy vizsgaljak felul az osszes focsapot, mert rengeteg vizunk megy karba, es ez hianyozni fog a koznek.(A lanyomek egy kozepes meretu dombon laknak, ahol neha alacsonyabb a nyomas, igy ez egy eleg fontos dolog, lehet, hogy epp ezert volt alacsony a nyomas.) Megoldottak, errol irasban ertesitettek, es megkoszontek, hogy figyelmeztettem oket erre.
Ez igy mukodik, mert mi ugy gondoljuk, hogy meg ez a 15 %-os ado is epp eleg magas,, es nehogy mar ezt a penzt elszorjak?!...(En minimalbert kaptam ott, ahol dolgoztam, igy evi 34 000 dollar volt a jovedelmem, es evente 5800 dollar jovedelemadot fizetek,-amit levontak a berembol-, ami kb. 1.1 millio forint ado.)
karma1
@1magyar: Ne haragudj, de miert volna??? Itt en is menekult vagyok (jo, csak gazdasagi, nem haborus), ha kimesz az utcara, alig latsz feher embert, es ugye ez sem jelent semmit, mert en is feherboru vagyok, megis bevandorlo. Tavaly 85 000 embert fogadtunk be, iden 100 ezer lesz, de mar mondtak az itteni Parlamentben, hogy meg kellenek bevandorlok, mert kronikus munkaerohiany van. Kellenek orvosok, noverek, tanarok, mernokok, de peldaul a lanyom es a cege szakacsot, kezilanyt keres, mert nincs eleg szakkepzett szakacs, es rengeteg munkajuk van. Pedig csak egy pici kis varosban lakunk.
Tavaly voltam Svedorszagban es Finnorszagban is, es ott sincs terrorizmus,, es problema sincs. Ottani echte sved es finn baratai vannak a ferjemnek, naluk voltunk 3 hetig...Uppsalaban 8 oran keresztul setaltunk peldaul bejarva a nevezetessegeket, es lathattam, hogy igenis, vannak negerek, arabok, kinaiak, oroszok, esztek, es nincs veluk semmi problema. En tudom, hogy otthon a sajto megprobal mindenkit felelemben tartani, es latom, ez nagyon jol sikerul is nekik. Komolyan javaslom neked, hogy kezdjel el tanulni valamilyen nyelven, (nemet, angol), es probalj meg olvasgatni kulfoldi sajtot is. es akkor latnad, mi van IGAZAN a hiteles sajtoban. (Vannak eleg elfogadhato nyelvtanfolyamok a neten is, ingyenesek, hidd el, megeri belenezni. En 46 evesen kezdtem tanulni intenziven angolul, amikor idejottem. Az a legjobb, ha minel fiatalabban kezded. Persze az a legjobb, ha MUSZAJ beszelned, mint nekem.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.