Kasza Tibi tegnap élő adásban kérte meg barátnője kezét A Nagy Duettben.

Darai Andrea, azaz Manker igent mondott, és még néhány órával az eljegyzés után is könnyes szemekkel, sokkos állapotban küldött videóüzenetet a rajongóknak.

Kasza és menyasszonya pezsgőzés közben köszönték meg a sok jókívánságot. A zenész elmondta, hogy reméli, nem volt túl giccses a lánykérés, és arra is magyarázatot adott, hogy miért pont élő adásban kérte meg Darai kezét.

Mankert állítólag mindenki arról kérdezi, hogy tudott-e arról, hogy mi fog történni, de a videóban elmondta, hogy őt is totális meglepetésként érte a dolog. Ahogyan az is, hogy az adás utánra Kasza Tibi a családját és az összes barátját meghívta egy közös bulira, ahol együtt ünnepelték az eljegyzést – írja a 24.hu.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy kis (kis???) médiatörténet

Az egy dolog, hogy egy kissé (kissé???) elvetették a sulykot, no de mivel?

Már magában az sem semmi életkép a derék magyar médiáról, hogy ilyen mint „A nagy duett”, vagy mi szerű műsorok vannak, még akkor is, ha a Vajna által a mi pénzünkből megvásárolt TV-ben. Az már csak hab a tortán, hogy ebben ilyenek, mint a Kasza Tibor (aki Facebokkmogul, bármit is jelentsen ez) és Darai Andrea (Manker, bármi is legyen az)!
Azonban mindez kevés volt mert úgy alakult, hogy az előbbi megkérte az utóbbi kezét (aki igent mondott, de ez most lényegtelen).
S most kapaszkodj meg Wazze, erről az „eseményről” a derék magyar média mint médiatörténeti pillanatról zagyvált!
Az igazat megvallva, ha nem is a pillanat, az esemény, de a vonatkozó „hírek” színvonala valóban médiatörténeti, mert megint túlléptek egy színtett az ízléstelen bugyutaságban! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.