Erdogan már régen villamosnak nevezte a demokráciát: le kell szállni róla, ha elértük a kívánt megállót. Ez most hivatalosan is megtörténik.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A dagadt bugyuta törpe sokat szívózik, mi is így járhatunk!
karma1
erdogan maga valasztotta - igaz, o mar sokkal elobbre jar a diktatura kiepiteseben, es konnyebben is banik olyan neppel, aki igazan sosem volt demokratikus, nem elt annyira kozel nyugathoz, mint mi , szoval erdogannak konnyu lesz azt mondani, hogy bocsi, de ha halalbunti lesz, akkor kivul tagasabb, mint hogy orbant es az orszagot kipenderitsek.
Mindenesetre Nemetorszag es az Unio is elegge jol osszeszedte magat a sokk utan, amit a brexit jelentett, es mar igencsak a gyakorlati megvalositasra koncentral.
may asszony lehet, hogy nagyon el fog csodalkozni, hogy hanyan NEM akarjak a Brexitet - de ot sem...
Peller Anikó
@karma1: és ez a választásosdi nem jutott eszébe a májusi hajnalkának mielőtt kierőszakolta volna az exitet. Remélem megfizet ezért a disznóságért.
karma1
@Peller Anikó: Nagy lehet a remenyseged: errefele mindenki ugy emlegeti, hogy az oregasszony elszamolta magat. Allitolag azert csinalja - mert eredetileg nem csinalta volna, sot, tartott a szavazastol - mert a mostani felmeresek nagyon kedveznek a konzervativ partnak, ami o.
Figyeld csak a skot miniszterelnoknot, a Nicola Sturgeon-t, az egy szuper pipec csaj: el fogja erni, hogy ujra szavazhassanak a fuggetlensegrol, mert ok bent akarnak maradni az Unioban, hat most azt hiszem, hogy siman elszakadnanak... Az egy jofej csaj! A Corbyn munkasparti, de nagyobn hullamzik a jelleme. (A ferjem szerint azzal kene kezdenie, hogy levagatja a kecskeszakallat...:o))))
Erdekes idok lesznek junius 8-a korul. En is nagyon remelem, hogy megszijja a cumit...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.