Oroszországba vezetnek a nyomai annak a számítógépes támadásnak, amely a francia elnökválasztás eredményét próbálja befolyásolni. Hasonló incidens zavarta meg az amerikai elnökválasztást is. Most Emmanuel Macron pártjának levelezése került meghamisítva nyilvánosság elé, ráadásul a kampánycsendre időzítve. Reméljük , hogy ennek ellenére Marcon lesz Franciaország új elnöke. Ugyanakkor ami tortent, a DK szerint komoly figyelmeztetés a magyar ellenzék számára. Nem kizárható, hogy Putyin Orbán oldalán hasonló beavatkozásra készül a 2018-as magyar választáson. Orbán már nem szuverén, csak a magyar érdekeket képviselő miniszterelnök, hanem orosz befolyás alatt áll. A demokratikus ellenzéknek fel kell készülnie arra, hogy a bukástól rettegő Orbán orosz segítséggel, akár egy, a franciához hasonló hekkertámadással próbálja majd meg elkerülni a vereséget.

Forrás: web.dkp.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Emlékeztek? Számolatlanul jöttek be a külhoni szavazatok és éppen annyi, amennyi kellett a kétharmadhoz! A legaljasabb módszereket is be fogja vetni, a hatalma megtartásáért! Ezért nem szabad '18-ig várni!
F_Viktor
A cimbeli kerdesre:
Termeszetesen orban Nagy Testvere nem lesz tetlen, ahogyan a mai nap is hazugsagokkal, hamis hirekkel befolyasolja a magyar kozvelemenyt, majdjovore a valasztasi kampanyban is yegiteni fogja legujabb gyarmatanak miniszterelnoket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.