Kilenc emberrel végzett egy férfi az oroszországi Redkino faluban. Az azóta már elfogott tettes egy kerttulajdonosi összejövetelen lövöldözött.

Kilenc embert lőtt le egy kerttulajdonosi összejövetelen egy férfi a hétvégén az oroszországi Tveri megyében található Redkino faluban.

Az orosz belügyminisztérium tveri részlege szerint a tettes Szergej Jegorov, 45 éves moszkvai villanyszerelő volt. A lövöldözés után Jegorov nem menekült el,  és az őrizetbe vétele során sem tanúsított ellenállást.

A gyilkos áldozataival – négy nővel és öt férfivel – egy Szajga típusú karabéllyal végzett. A TASZSZ hírügynökség szerint az egyik nőt azután ölte meg, hogy az megtagadta, hogy a saját sírját megássa. 

Az orosz Nyomozó Bizottság korábban azt közölte, hogy a férfi egy hétvégi házban, társaságban italozott, amikor a vendégek között szóváltás történt. A Komszomolszkaja Pravda című napilap úgy értesült, hogy az egybegyűltek vitába keveredtek az ejtőernyősöknél szolgált Jegorovval. Az elkövető távozott a házból, de később fegyverrel tért vissza és tüzet nyitott, kilenc ember halálát okozva.

kp.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.