Kuruzslással vádolnak egy nőt, aki ismeretlen gyártmányú injekciókat adott be Újpesten azoknak az embereknek, akik súlycsökkenés reményében jelentkeztek az orvosi beavatkozásra.

Több száz embert vert át kamu "zsírégető kezeléssel" egy nő Újpesten

A csaló injekciós zsírégető kezeléseket hirdetett interneten, majd a bejelentkezőknek be is adta a szérumot annak ellenére, hogy ilyen kezelésre képesítése nem volt.

A nyomozók a Budapest Főváros Kormányhivatal képviselőjével együtt jelentek meg a 37 éves V. Katalin lakcímén, ahol egyébként a kezeléseket is végezte. A házkutatás során több mint ezer injekciós tűt és 196 darab ismeretlen eredetű ampullás gyógyszert találtak a rendőrök, aminek az eredetét szakértő fogja tisztázni.

Több száz embert vert át kamu "zsírégető kezeléssel" egy nő Újpesten

A nyomozás eddigi adatai szerint a kuruzslással megalapozottan gyanúsítható V. Katalin közel kétszáz hasonló kezelést végezhetett el a páciensein, akik a rendőri intézkedés közben is folyamatosan érkeztek a nőhöz.

Police.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
rogántónió köszöni szépen, jól van... az ország gyarapszik és lesz még egy új stadionunk Szegeden. Hogy melyik nagyobb csirkefogó???...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.