Talán nem túl ismert, hogy bár a szíriai és iraki helyzet rendezésében több NATO tag is aktívan részt vesz, közös NATO alakulatok csak meglehetősen szűk körben nyújtanak közvetlen támogatást az Amerikai Egyesült Államok által vezetett koalíciónak. Jens Stoltenberg, a NATO főtitkára 2017. március 23-án Budapesten erről a részvételről azt nyilatkozta, hogy a szövetség AWACS felderítő repülőgépekkel támogatja az amerikai vezetésű koalíció harcát Szíriában és részt vesz az iraki biztonsági erők kiképzésében is. Egy HM utasításból kiderül, hogy a szíriai és iraki légtér koordinációjában magyar katonák is részt vesznek.

Feltöltő: jogalappal
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
nagyon helyes. Óvják az ősi magyar városokat, mint Úr, Uruk és Kis. Nyilvánvalóan ősi magyar földekről van szó, amiket majd időben vissza fogunk csatolni. Mint ismeretes Lúdas Matyi is ott született, csak akkor még más néven hívták, de az ékírásos emlékek fényesen bizonyítják.

Csak bátran, dicső katonáink. 500 év után tán még csatát is nyerhettek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.