Letartóztatták a szaúdi hatóságok azt a nőt, aki felrúgva az iszlám szélsőséges ágát képviselő ország törvényeit, egész testet fedő lepel helyett miniszoknyában, sétált egy régi erőd környékén Nazsd tartományban. A helyszín jelentőségét növeli, hogy az a Szaúd-Arábiában meghatározó vahabita mozgalom bölcsője.

A csak Khalúd művésznéven emlegetett nőt Rijádban tartóztatták le, nevét nem hozták nyilvánosságra. A New York Times úgy tudja, a rendőrségnek azt mondta, nem tudta, hogy a netre kerül a felvétel, amelyet az őt kísérő férfi hozzátartozó készített. (A nők szabad mozgásukban erősen korlátozottak, csak rokon férfi kísérővel mehetnek ki, családon kívüli férfiakkal nem érintkezhetnek.)

A felvétel megosztotta a szaúdi közvéleményt. Egyesek bátorságát dicsérték, mások a törvényellenes viselkedését kérték számon, amiért súlyos büntetést érdemel.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Nem értem ezzel mi a baj. Itthon ugyan ez van. Ha én miniszoknyában kimennék flangálni, engem is elvinnének. Igaz, én 110 kg, egykilencven szőrös pasi vagyok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@Cefi: Szerintem téged nem vinnének el. Vagy kiröhögnének és ész nélkül kattognána az okostelefonok,videók, vagy keresnék hol a kandi kamera. Ma már annyi furán öltöző alak mászkál az utcán,fel sem tűnnél. A rendőrök ha oda is mennének,csak röhögni akarnak egy jót. Ezek a szerencsétlen nők meg csak az állatok után következnek a fontossági sorrendben. Soha nem felejtem el,mikor egy Szír lány sírva mondta,hogy lánytestvérét a saját apjuk ölte meg,mert megerőszakolták szegény lányt. Ha nem teszik meg akkor egy életre megvwtik őket,mert a lány okozhatta kihívó viselkedsésével az erőszakot
fekete
Nincs ott semi sem a melegen kivul! Szaudi csak Muhamed fajtak valo.Es nem feher embernek.
lampa laz
@Cefi: (tegnap 14:13) Arra azért figyelj, h melyik kerület polgármestere előtt illegeted magad...
Cefi
@lampa laz: Sajnálnád tőlem?
:-)))
lampa laz
@Cefi: Feltéve, ha sikerül "jól helyben hagynod" akkor nem sajnálom...
Cefi
@lampa laz: Hát igen. Miniszoknyához furán néz ki a Martens. A vipera még eldugható.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.