A nyilvános kivégzést több ezren nézték végig, köztük a megölt kislány szülei is. Egy darura akasztották fel azt a férfit, aki megerőszakolt és megölt egy ötéves kislányt Jemenben. A jemeni fővárosban tartott nyilvánost kivégzést több ezren nézték végig, köztük a kislány szülei. Hussein al-Saketet egy pokrócra fektetve lőtte agyon egy rendőr, aki a beszámolók szerint ötször lőtte hátba egy gépkarabéllyal. A szívét célzó lövések után a férfi holttestét egy darura húzták fel. A kivégzésen a Saba jemeni hírügynökség cikke szerint jelen voltak a bíróság képviselői, valamint a megölt kislány családtagjai. Az áldozat nagybátyja az AFP francia hírügynökségnek elmondta: amikor a lányt még csak eltűntként tartották nyilván, al-Saket részt vett a keresésben, mielőtt a nyomozás leleplezte. Ez már a második hasonló kivégzés két héten belül a jemeni fővárosban. Akkor egy 41 éves, marokkói származású férfit lőttek agyon, miután bűnösnek találták egy 3 éves lány megerőszakolásában és...

Forrás: ma.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Láttyátok ez van ha nincs elég kecske. Nyúl, birka, csacsi, ló, macska.

Azt ismeritek, megy az afgán gyónni, atyám megdugtam egy macskát.
- ó, 3 miatyánk és mondd csak hogyan csináltad?
- há beledugtam a cicust egy gumicsizmába azt hátulról attam neki.
- Jóóóóskaaaa! Gyere gyorsan! Tudommá hogy kell dugni a macskát, nemám úgy ahogy mi szoktuk, mind összekaristolja a tökünket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.