Brazília - Megerőszakolta és megölte a 6 éves kislányt az a férfi, aki végül saját maga sétált be a rendőrségre, hogy feladja magát. A saját fia buktatta le a gyilkos apát, aki megerőszakolt és megölt egy kislányt, akinek a testét egy bőröndbe dobta. A férfi fia felismerte az apját a rendőrség által nyilvánosságra hozott felvételen, amit a híradóban is levetítettek. A gyilkos ezután döntött úgy, hogy feladja magát,hogy a fiú szólt néhány családtagjának, akik meggyőzték őt, hogy ismerje be a tettét. A 43 éves férfi emberrablás, gyermek elleni nemi erőszak és gyilkosság miatt kell, hogy feleljen a bíróság előtt. A 6 éves kislány gyakorlatilag a szomszédja volt a bestiális férfinak, aki akkor ragadta el a kicsit, amikor az utcán játszott. A férfi előbb megrontotta, majd a még életben lévő gyermeket egy bőröndben a vízbe dobta, ahol életét vesztette.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Na macskavédők? Most mi van? Kínozta a kislányt vagy csak simán megölte?

Mert ha üzemszerűen öli a kislányokat (és persze meg is eszi) akkor ugyebár nem történt említésre méltó esemény. Kutyavédők ??

(Megjegyzem a Földön élő kb 2-3 millió faj közül csak az egyik az ember. A másik a kutya.)
Cefi
@Peller Anikó: Kezeltesd magad. Ennek mi a fasz köze van a macskákhoz?
Ezt az embernek látszó állatot ha elevenen nyúznák, senkit nem zavarna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.