Már nem csak feltételezés, de a számokon is látszik, hogy a fiatalok elfordulnak a Facebooktól. Idén csökkenhet a tinédzser felhasználók száma az előrejelzések szerint, ami az első alkalom lesz, hogy bármelyik korcsoportban esik a felhasználószám – írja a portfolio.hu a Bloombergre hivatkozva.

Idén csökkenhet a Facebook tinédzser felhasználóinak száma – prognosztizálja az Emarketer. Ez leszi az első alkalom, hogy bármelyik korosztályban hanyatlik az aktivitás a legnagyobb közösségi oldal használói körében. A kutatócég becslése szerint

2017-ben 14,5 millióan használhatják a Facebookot a 12-17 éves korosztályban, ami 3,4 százalékkal kevesebb, mint egy évvel ezelőtt.

A fiatalok helyette a Snapchatre és az Instagramra vándorolnak, ami nem teljesen rossz hír a Facebooknak, hiszen a képmegosztó oldalt néhány évvel ezelőtt megvásárolta 1 milliárd dollárért.

További részletek a portfolio.hu cikkében.

Címlapkép: Youtube

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Őszapó
Püspökúr...püspökúr! Az bűn, amit maga beszél! Hol van ez törvénybe foglalva? Azt nem mondom, hogy az is bűn, hogy maga megszületett, mert ebben nem volt vélemény-nyilvánítási helyzetben! A maga helyében én szégyelleném e bölcselkedést...de erről is maga ítélkezhet. De milyen jogon?
Őszapó
Nem tudom, megállni, hogy el ne mondjam... Volt egy iskolatársam...megnősült. Szépen éltek egy darabig, míg meg nem tudták, hogy nem lehet gyermekük. Elkezdtek "pestre járni", ahol kezelést kapott az anyuka. Nem fogja elhinni, a 9 év kitartás és remény után egészséges fiúgyermekük született! Mit szól ehhez a maga dogmája? Ki vétkezett, ki ellen? Felfogni nem tudja mit jelent ez egy nőnek, egy anyukának, egy fiatal családnak! Én becsülöm azokat, akik felvállalták, becsülöm azokat, akik segítettek, becsülöm azokat, akik nem állnak be minden hülyeség mögé! Ferenc Pápa biztosan nem eszményképe önnek! Nekem igen, bár én ateista vagyok! Benne egy olyan szent-embert ismertem meg, aki nem tartja magát istennek, aki racionálisan, emberségesen gondolkodik, cselekszik, s nap-mint nap a földön jár...az emberek között! Szerinte biztos' nem bűn, ha egy szülőpárnak gyermeke születik, annak ellenére, hogy ezt isten nem akarta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.