Egy ausztrál állatkert a közösségi oldalán keres nevet a park legújabb lakójának, a ritka, fehér szőrrel született koala bébinek.

A Queensland állambeli Australia Zoo állatkertben született meg a világ első fehér bundájú, ritka koalája – a vadaspark most a Facebookon kéri az állatbarátok segítségét a névválasztásban.

Mi legyen a neve a világ első fehér koalájának? Szavazzuk meg!

Fotó: Australia Zoo Facebook

Természetesen rengeteg komment és javaslat érkezett az elmúlt napokban, a legtöbben lecsapták a Hófehérke (Snow White) ziccert, és sokan javasoltak rajzfilm- és sorozatkaraktereket (például Elsa a Jégvarázsból vagy Daenerys a Trónok harcából), de volt aki a Luna, vagy a Pearl nevet ajánlotta az újszülöttnek – írta a mashable.com.

Csak nagyon kivételes esetben születik ilyen különleges, fehér szőrrel koala. Az intézmény állatkórházának igazgatója, Rosie Booth elmondta, hogy az újszülött nem albínó, hanem egy olyan genetikai sajátossággal rendelkezik, amelyet valószínűleg anyjától, Tiától örökölt. A kis jövevény egyébként januárban jött világra, de csak most mutatták meg a nagy nyilvánosságnak.

A koalák színe egészen változatos tud lenni: a földrajzi elhelyezkedéstől függően a világosszürkétől a barnáig sokféle lehet. A fehér bunda azonban nagyon ritka.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kokopelli
...én már megpróbáltam egyet beküldeni: "snowala"! Mit lehet nerni? :--(
50m egérutat?
fekete
Donald Trumpre szavasztam.Meg e'rdemli.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.