Először végeztek ki fehér férfit fekete férfi meggyilkolásáért Floridában. A halálos ítéletet csütörtök este hajtották végre a méreginjekciók között egy új altatószert is használva – írja az atv.hu az MTI-re hivatkozva.

 A kivégzés zökkenőmentes volt. Az 53 éves Mark Asay még 1987-ben végzett egy 34 éves fekete férfival, majd pedig egy 26 esztendőssel. Utóbbi nem fekete bőrű volt: spanyol és fehér szülőktől származott.

 Először végeztek ki fehér férfit fekete meggyilkolásáért Floridában

Fotó: Youtube

Asay-t azonban mindkét esetben rasszista gyűlölet motiválta.

Floridában 1976-ban tértek vissza a halálbüntetéshez, és azóta 91 elítéltet végeztek ki, közülük legalább húsz fekete férfit fehérek meggyilkolásáért. A kivégzettek közül 89 volt férfi és mindössze kettő nő.

(atv.hu/MTI)

címlapkép: Youtube

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
1987 -től idáig vártak ! Xar helyzet lehetett neki,de megérdemelte a tettei alapján ! Gondolom,hogy sikerül teljesen rábizonyítani azt amit elkövetett,így szóba sem jöhet az,amit Magyarországon sokszor hangoztatnak,hogy "...mi van ha ártatlan volt " ?! Magyarországon is ezt kellene tenni ! Amúgy meg nem a bőr színe számít,hogy hupikék-vörös-barna vagy fekete ! Legfeljebb az arányokkal van a baj hazánkban is...! Meg a hozzáállással...!
Pálinkás Pál
@maci0427: valóban nem számít a bőrszin??? azért valahogy az erőszakos bűncselekmények zömét sötét bőrüek követik el szerte a világban...így hazánkban is!!!
szep napot
Nem a neger meggyilkolasaert vegeztek ki (ezert elhetett ilyen sokaig), hanem a 26 eves feherert. Amcsik is tudjak, hogy balhe lenne ha csak egy negerert vegeznenek egy feher emberrel.
mackoka46
@maci0427: Volt olyan, hogy kizárólag szemtanú vallomásának felülve vették el valakinek az életét, a DNS technika később mutatta ki, hogy ártatlan volt. Istentől kaptuk az életet és csakis ő veheti el. Ne ölhessenek a korrupt politikusok és a törvény szégyentelen szolgái. Az élet szent és sérthetetlen.
maci0427
@Pálinkás Pál: -- Ezt írtam is,hogy az arányokkal van a baj ! A magyarországi cigányok által elkövetett bűncselekmények a népességükhöz képest feltűnően sok ,de erről lehetne sokat témázni,mint például arról,hogy sokaknál észrevehető a nem jogkövető magatartás - a hagyományukra fogott és hivatkozott életforma de főleg az,hogy képtelenek elhatárolódni és kirekeszteni maguk közül azokat,akik "elfogadhatatlan életformát élnek" és szégyent hoznak a becsületes - dolgos - normális életvitelű cigány emberekre...,így őket is megbélyegzik és egy kalap alá sorolják veszik, az előbbiekkel ! A többi "színes egyénekkel" speciel nincs olyan gond amit említeni kellene hazánkban! Külföldön,így az USA. ban meg eltűnnek ezek a számarányok,mert ott aztán rengeteg színes bőrű ember lakik a történelmükből adódóan is,hiszen Amerika az egy bevándorlók által lakott ország,de nyugaton sem különb a helyzet ! Természetesen vannak bűnözök a Magyarországon élő "fehér Magyar emberek között" is szép számmal , a különbség az arányokkal van és azzal,hogy mi "magyarok" ezeket is megvetjük és kiközösítjük magunk közül és a legsúlyosabb büntetést kérjük rájuk ! De megint csak az arányokra lehet hivatkozni és arra,hogy a börtönök a már sokszor leírt felmérések szerint is, legalább 70 -80 % szerint is velük van tele !
maci0427
@mackoka46: Igen így is lehet gondolni,csak ha valakinek a hozzátartozóját kirabolják - megölik különösen kegyetlen - aljas módon, nagy szenvedést okozva neki-nekik és főleg előre kitervelt szándékkal.., "esetleg " ezt több emberen követik el , akkor ugye ezt azoknak nem magyarázhatod el , hiszen azok nem így gondolják ! lehet, hogy Te még ekkor is "megbocsájtasz " nekik , ez más tészta, de én sem kívánnák más büntetést, csak halált ! A Valódi Életfogytiglant is lehetne alkalmazni ,csak sokkal sűrűbben és ahhoz biztonságos börtönöket kellene építeni sürgősen !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.