A dzsúdó-vb miatt fél év után újra Budapestre látogat az orosz elnök. Ritka az ilyen gyors visszatérés, még ha csak röviden is beszél Orbánnal. Vlagyimir Putyin és a dzsúdó.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ide kapcsolódik:

Ez a Csányi tényleg tud valamit

Ha nem is Mészáros szintű, de mégis műveletlen paraszt-suttyó példája az OTP ura, annak ami a mai politikai és gazdasági karrier fontos momentuma.

Egyéniségéről sokat, nagyon sokat árul el, hogy Őfenesége kedvenc sportjának legfőbb hazai potentátja, az MLSZ elnöke. Az hogy nincs semmiféle információ bármiféle sporttevékenységről (még a PM-esek grundfoci meccseiben sem vett részt) az egy dolog. Azonban most, hogy magát az ügyeletes Cár atyuskát láthatjuk vendégül érdekes infót dobott a derék mno.hu. Annak kapcsán, hogy „Putyin is végigkísérte a londoni olimpia cselgáncsversenyeinek egy napját, ott volt többek között a bécsi Európa-bajnokságon, s most eljön Budapestre is.” megemlítik, hogy „Putyin 2008 óta az IJF tiszteletbeli elnöke”. És, igen itt a poén: „a tiszteletbeli alelnök egyébként Csányi Sándor ”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.