Saját osztálytársai estek neki a keresztény tanulónak Pakisztánban. Saját osztálytársai estek neki a keresztény tanulónak Pakisztánban. Sarun Masih osztályának egyetlen keresztény vallású tanulója volt, mindössze három nappal a halálos verekedés előtt érkezett az iskolába a The Independent szerint. Egyetlen bűne az volt, hogy ugyanabból a pohárból ivott, amiből azelőtt egy muszlim diák. Azonban a muszlimok többször is megpróbálták erőszakosan áttéríteni az iszlámra Masihot, sikertelenül. A tanár végig jelen volt az esetnél, ám mint mondta, "nem vett észre semmit", mert épp újságot olvasott. Az elkövetők közül eddig egy muszlim gyereket tartóztattak le, aki azonban a többi támadót nem volt hajlandó megjegyezni. A Brit Pakisztáni Keresztény Szövetség elnöke szerint ez az incidens is arra hívja fel a figyelmet, a vallási kisebbségek elleni gyűlöletet már egészen fiatalon a többségi társadalomba nevelik. " És valóban: nemrégiben beszámoltunk arról, hogy egy Koránt elégető...

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
@Pálinkás Pál: Vízaknából lányholttest? Muszlim?
Nagykanizsán 2 gyermekes nő! Muszlim?
Életfogytiglani büntetést kapott a debreceni férfi, aki sok évnyi állandó bántalmazás után baltával gyilkolta meg a feleségét! Muszlim?
Újabb információk láttak napvilágot a rejtélyes tatabányai gyilkosságok kapcsán! Muszlim?
70 késszúrással végzett gyilkosa a 24 éves budapesti férfival! Muszlim?

Úgy hirtelen séróból! Nos, mi a helyzet?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@quadrocopter: És most ezzel mit akarsz?? nem látom a származást a statisztikában!!!Valahogy az amerikai statisztikák hitelesebbek,ott ugyanis megjelölik az elkövető származását...ott nézelődhetsz bátran!!! majd meglátod milyen szép "színes"!!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Akkor ezt mire írtad?

"Pálinkás Pál
@quadrocopter: Tedd mögé a származásukat...nem azt hogy milyen állampolgárok!!!"

Az amerikai bűnügyi statisztika csak annyira színes, mint amennyire maga az amerikai népességi összetétel!
quadrocopter
@durbincs: Szopsz, csicska? Mert buta vagy, csicska! Ma sincs nyitva a gyógyszertár, pondró? Kitakarítottad és fertőtlenítetted már a büdös fészkedet a menekültek számára? Te a kutyaólban alszol, csicska!
Pálinkás Pál
@quadrocopter: "Vízaknából lányholttest? Muszlim? ".. nem barátocskám...Borsodnádasdi cigó...ha kicsit ügyes vagy...a neten megtalálod cenzurázatlanul!!!
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Nincs igazad..az USA-ban még mindig a fehér népesség a legnagyobb...szemben a bűnügyi statisztikákkal!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok