Botka meg fog bukni. Ez volt az első gondolatom, amikor Szeged mérsékelten sikeres első emberét először hallottam nyilatkozni arról, hogy Gyurcsány nélkül képzeli el az ellenzéki összefogást. No nem a sok botrány ugrott be (parkolásügy, Szeviép-ügy, gátlástalan urizálás stb.), hanem a nagy konspirátor: Gyurcsány. Sokan, köztük én is, hajlamosak vagyunk elfelejteni a rossz dolgokat. …A dobozka kinyílik, és az addig gondosan elzárt kellemetlen emlékek visszatarthatatlan árként kitörnek. Legutóbb például a kocsiban a biztos kezű lemezlovas-szakmunkás egy Michael Jackson-számmal örvendeztette meg az ő drága hallgatóit. Jackson úr gyermekek iránti lelkesedését most kegyeleti okokból nem elemezném, úgyhogy át is kapcsoltam egy másik csatornára, de a dobozka már kinyílt, az emlékek felszakadtak. Az addig gondosan eltemetett kép, amelynek központi témáját az esetlenül táncoló Mesterházy Attila adta, ott díszelgett a szélvédőn. Persze én vagyok a hibás, pszichológus segítségét kellett...

Forrás: magyaridok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
"Botka meg fog bukni. Ez volt az első gondolatom, amikor..."

Botka még soha nem bukott meg! Fidesz időkben is keményen állja / állta a sarat!

(Az elmúlt 25 évben rengeteg FIDESZ tag szüneteltette a tagságát MSZP kormányzása alatt, hogy betölthessen zsíros vezetői állásokat / funkciókat, mint ahogy FIDESZ kormányzás alatt hasonlóképpen tettek / tesznek MSZP tagok is bármikor... Tehát egy kutya kölyke mind... Manapság sok MSZ(M)P tag gyermeke tagja a FIDESZnek, mert úgymond megéri...)

De Botka állja a sarat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@durbincs? A bérgörénykifejezés mindeki által elismert, tökéletes találat! Mert itt alpári módon görénykedik és ezt ott a szerkesztőség megfizeti!:
Sámannus
@durbincs: mivan te bölcsőszájú gödény, kinek a kisz.pott heréjének gyümölcsével hőbörögsz?
silber13
@durbincs: Megint egy zagyva, minden értelmet nélkülöző, igazi durbincsi hülyeség!. Jellegzetes, a magar nyelvet alig ismerő migráns igyekezete, hog kisebbségi komplexusát valahogy leküzdje, műveltsége hiányát bunkósággal próbálja takargatni. Igazi szőröstalpú, hegyvidéki pakulár mentalitás!:-)))
Csizmás Kond
Botka nem azért bukott meg, mert Gyurcsányt mellőzte, sőt az inkább neki kedvezett volna ha a nagy mafla törtető akarnoksága mellé egy ki értelem is szorult volna.
Az ilyen bikfatempóval csoda hogy egyáltalán idáig eljutott.
Jozefina
A szerző "táncművész és publicista", de neve nincs. Hát ennyit a cikkről, aminek semmi igazság alaja szerintem nincs. És többet nem is érdemes vesztegetni rá!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.