Brüsszel mellett rabolták ki a férfit, egy másik sofõrt lehet, hogy megöltek. Magyar sofőrt támadtak meg az E40-es autópálya Brüsszeltől pár kilométerre lévő parkolójában. A sofőr éppen pihent, amikor a migránsok bemásztak a kamionjába és megfenyegették egy késsel - állítja az Origónak a megtámadott férfi ismerőse. Egy magyar kamionsofőr ismerőse kereste meg az Origót, mert a sofőr bajba került hajnalban az E40-es autópálya Brüsszeltől pár kilométerre lévő parkolójában. Éppen pihent, amikor rátámadtak. Arra riadt fel álmából, hogy a kamion fülkéje erősen mozog. Mire kinyitotta a szemét, fekete bőrűek nyomultak a fülkébe. Az elsőt kirúgta a fülkéből, de a mögötte lévő késsel támadt rá" - állítja az Origónak a sofőr ismerőse. Azt mondja, a támadók migránsok lehettek. Verekedni kezdtek. A késes támadó kizuhant a fülkéből, de aztán újabb támadók jelentek meg az ajtóban és ráüvöltöttek: Money, telephone! " - vagyis a pénzét és a telefonját követelték Tamásnak, aki hozzájuk...

Forrás: origo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

a helység kalapácsa
Te talán két névvel futsz ezen az oldalon?
Mert valamiért hirtelen - nem is tudom miért - valaki rögtön lájkol téged.
Hirtelen, a semmiből, mindig van EGY lájkod.

Próbálsz bemászni a fejembe, de túl hülye vagy hozzá.

Nem most jöttem le a falvédőről. (ezt olyan régen szerettem volna megírni valakinek, és most durbincs jóvoltából sikerült - valójában köszönettel tartozom neked: "Köszönöm!")
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
iluminati
@quadrocopter: Fenéklesőnek rossz a fordító masinája...valami offshort cégtől kapta... Egyébként kamu az egéssz hír...Sok kamionos ismerősöm van..lezárják a kamiont mikor alszanak...nem könnyű bejutni ha még nyitva van is... Az is lehet nem is Migránsok voltak...Azok nem pénzt és telefont követelnek... Sok megaláztatás éri,a kint élő Magyarokat hazai politika miatt...
SystemError
@durbincs: Szópóverseny, neccharisnyás kutyák! Hogy vagy ma csajszi?! Látom ma is sikerült magadra borogatni a gina-s üveget...:)
SystemError
@durbincs: Mi van te Habony rühes kutyája? Dolgozzál a pénzedért gerinctelen szarzsák. Hoztad ma a normát? Hányat posztoltál ma? Megvolt a 100 migránsos poszt?:) Engem nem érdekel, hogy nő vagy, annál undorítóbbnak tartom, amit művelsz itt.. Jó egy beteg pi...a lehetsz!:)
Milyen elvtelen senkiházinak lenni pénzért? Tudom jó, hiszen nem léteznének a kokós főnökeid se...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.