Disznótor balhéval fűszerezve, avagy miért népszerű a vegetáriánus hentesüzlet? Ha a békéscsabai kolbászfesztiválon állatvédő tüntetők zavarnák meg a disznóhúsból készített változatos ételek mustráját, és kezdenének tiltakozni az állatkínzás ellen, alighanem nagyon furcsán néznének rájuk a fesztiválozók. Svájcban most mégis az történt, hogy a hagyományos városi disznótoros ünnepre táblákkal felszerelt állatvédők érkeztek. Bázeltől nem messze található álmos kisvárosban, Sissachban ugyanis a Häring hentesüzlet élőben, nézőközönség előtt oltotta ki egy disznó életét és végezte el annak teljes feldolgozását, ide értve a kolbászkészítést is. Mintegy százötvenen nézték végig a procedúrát, ám a húszfős tiltakozó csoport mégis hangosabbnak bizonyult, már ami a disznóöléssel kapcsolatos utólagos médiamegjelenést illeti. Rolf Häringnek az volt a terve, hogy a disznóölés körüli téves elképzeléseket eloszlassa, és bemutassa, hogy szenvedés nélkül is át lehet segíteni a túlvilágra a...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.