Lehetnek hatalmas karmaid, és tépőfogaid, ha egy igazán büdös gonosztevővel akadsz össze, futni fogsz. Igen, lehetsz csúcsragadozó az erdődben, ha egy bátor görénnyel akadsz össze, mindjárt látszik, hogy ki a főnök a háznál. Greg Shyba Youtuber autózott Calgary közelében amikor meglátott az út közepén egy csíkos büdösborzot, egyszerűbb nevén szkunkot. Kicsit később egy puma ugrott az útra, de a szkunk nem hátrált meg, és nekiugrott az észak-amerikai erdők királyának. A szkunk annyira büdős folyadékot képes kilövellni magából, hog hetekig tart, amíg elmúlik a szag hatása, ezt meg nem akarta kockáztatni a puma, ezért visszaugrott az útról az erdőbe. A szkunk viszont nem elégedett meg annyival, hogy elriasztotta a nagymacskát, megalázó módon még üldözőbe is vette, hogy kiszorítsa a területéről. a puma pedig menekülőre fogta. ehetsz te a legnagyobb főnök az erdőben, ha egy igazán bátor és büdös lakóval találkozol, futni fogsz.

Forrás: nuus.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
@durbincs: Mi van fütyisznyik meztelencsiga?
Büdös a lakás és látom találtál olyan állatot ami kellemesebb illatot áraszt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
koszpeko
@durbincs: Mi van fütyisznyik meztelencsiga?
Büdös a lakás és látom találtál olyan állatot ami kellemesebb illatot áraszt.
eszegfu
@durbincs: tegnap 11:17 Hogy a moly essen Beléd!:)) Te tényleg funkcionális analfabeta vagy! Olvasol, irsz, de fogalmad sincs az egészről! Elsajátitottál 1-2 mondatot és teljesen értelmetlenül varriálod... szegény Kazinczy forog a sirjában!
silber13
@eszegfu: Kazinczyt ne emlegesd ennek a félnótásnak, mert fingja nincs róla, buta mint a segg!
eszegfu
@durbincs: 11:47 Te tényleg tiszta gyagya vagy kukluxkán klón??? Csak erre az idióta szövegre telik a timsózott agyadból???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.