Amelia Earhart pilóta volt, egy modern gondolkodású nő, a repülés amerikai női úttörője. A halálának oka azonban a mai napig vita tárgya. 

Earhart először 1932-ben repülte át az Atlanti-óceánt, és beállította a női repülés sebességi és magassági rekordját is. Ezek után a hosszú távú repüléssel kezdett foglalkozni, és elhatározta, körberepüli a Földet, de nem azon az útvonalon, amit akkorra már ketten is (Wiley Post és Howard Hughes) megtettek, hanem egy hosszabb útvonalat választott.

A kísérlet nem járt sikerrel, a repülőgép lezuhant, a keresés eredménytelen volt, halálának okára pedig több teória is született. A legismertebb és legvalószínűbb, hogy a lakatlan Nikumaroro szigetére szálltak le, vagy ott zuhantak az óceánba, a sziget közelében.

Nemrég egy új elmélet született Amelia Earhart halála kapcsán. A szigeten rengeteg pálmatolvaj rák élt, valaki meg összerakta ezt a kettőt, és ebből született meg ez az új elmélet: Earhart lezuhant, sebesülten feküdt a földön, és rákok támadtak rá, megölték a pilótanőt, majd szép lassan felfalták a testét.

Persze bizonyíték nincs rá, az egész csak teória, amit a realista kutatók konkrétan hülyeségnek is tartanak. Szerintük Earhart gépe egyszerűen belezuhant az óceánba és ott van még mindig, a fenéken.

Forrás: Nuus.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem tudom, hogy hülyeség-e ez a történet, de kalandornak nevezni Eathart-ot, na az biztosan az!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.