McKayla Maroney olimpiai bajnok tornászt a csapat orvosa molesztálta. McKayla Maroney, többszörös országos, olimpiai és világbajnok amerikai tornász pert indított szerdán az Amerikai Olimpiai Bizottság és az amerikai tornász szövetség ellen, mert megítélése szerint eltussolták, hogy a csapat orvosa szexuálisan zaklatta – írja az MTI.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mértes pofon a „kapitalizmusnak”,

ami egész pontosan estünkben a #metoo mozgalomra mért újabb megrendítő balegyenes.

A derék MTI számolt be róla, hogy „McKayla Maroney, többszörös országos, olimpiai és világbajnok amerikai tornász pert indított szerdán az Amerikai Olimpiai Bizottság és az amerikai tornász szövetség ellen, mert megítélése szerint eltussolták, hogy a csapat orvosa szexuálisan zaklatta”.
S tetszenek tudni hogyan történt mindez? A most megtámadott szervek adtak neki 1,25 millió dollárt, hogy ne csapjon botrányt, s a zaklatót szép csendben eltávolították! =))
RonaGyuri
bocs a durva viccért; a címre vonatkoztatva, felmerül a kérdés: melyik volt a kellemesebb! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.