A globális migrációs csomag jelenlegi formájában Afrikának kedvez - véli Szijjártó Péter. A külgazdasági és külügyminiszter erről New Yorkban beszélt, ahol az ENSZ-migrációs csomagjáról tárgyalnak a tagállamok. Szijjártó szerint a tervezet kívánatos folyamatként írja le a migrációt, sőt olyan elemeket is tartalmaz, amelyek egyenesen ösztönzik a népvándorlási folyamatokat. Azt is hozzátette: ha a csomag nem változik, az veszélyt jelent Európára, hiszen a bevándorlás következtében a kontinens népessége radikálisan átalakulhat.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Csak úgy belegondoltam

Nem mintha kétségeim lennének bornírtságáról, de azért vannak fenntartásaim

Azt ugye tudjuk, hogy nem csak az fontos, hogy ne azt nézzük, amit mondanak, hanem azt amit tesznek, de az sem mindig egyértelmű, hogy mit mondanak.
Nem, nem arról beszélek, hogy gyakran reménytelen valódi értelmet keresni a megnyilvánulásaikban, hanem arról az ismert tényről, hogy igengyors amnéziában szenvednek. Percekkel egy tanácskozás, megbeszélés vagy palávert követően 9lyan nyilatkozatokat tesznek, amiknek semmi, vagy csak nagyon kevés, köze van a valósághoz. Úgy vannak vele, mint Kancsi Mancsi meghatározó tanúi.
Az MTI szerint a mi drága jó külgarázdánk annak kapcsán, hogy New Yorkban a világszervezet kormányközi tárgyalásán vett részt azt tudta nekik mondani, hogy: „az Orbán-kormány azért nem támogatja az ENSZ javaslatát az illegális migráció megfékezéséről, mert az ENSZ elképzeléseinek Európa helyett Afrika lenne a haszonélvezője.”.
Igazából az érdekelne, hogy benn a tanácskozáson is ezt és így mondta-e? =))
Madácsi Pali
Petike nem beszélni magyar? Ha afrikának, akkor az a kontinensnek, tehát a helyben maradóknak jelenti a segitséget, viszont az elvándorlók, migránsok, azok afrikaiak.
1magyar
Ideje is lesz már lecserélni a mérkell és zenekara féle kontinensárulókat. Németek muszlimokká válnak talán nem lesznek áruló vezetőik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.