Törökország tegyen lépéseket az ország demokráciájának további erősítésére – mondta a Fehér Ház szóvivője. Az Egyesült Államok arra biztatja Törökországot, hogy tegyen lépéseket az ország demokráciájának további erősítésére, és folytassa a kétoldalú kapcsolatok még megoldatlan kérdéseinek rendezését – közölte hétfőn Sarah Huckabee Sanders, a Fehér Ház szóvivője. A szóvivő jelezte: hosszabb telefonbeszélgetést készítenek elő Donald Trump elnök és Recep Tayyip Erdogan török államfő között, ennek keretében kívánják megerősíteni a Washington és Ankara közötti „erős köteléket”.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A derlk matyar média meg csak szajkozza:
Ejnye Juditka,

ez még kiskegyedtől is túlzás

„take steps to strengthen democracy and continue progress toward resolving issues in the bilateral relationship” – ez a mondat olvasható szinte minden angol nyelvű cikkben, idézvén a White House spokeswoman Sarah Sanders –t, aki szerint „U.S. urges Turkey to …”!
Nos a derék MTI, derék helyi jelentése már azt írja: „Az Egyesült Államok arra bíztatja Törökországot, hogy tegyen lépéseket az ország demokráciájának további erősítésére, és folytassa a kétoldalú kapcsolatok még megoldatlan kérdéseinek rendezését - közölte hétfőn Sarah Huckabee Sanders, a Fehér Ház szóvivője. ”!
Csak szólok: ráadásul diplomáciai szövegről van szó, ahol ennél sokkal kisebb árnyalatok is meghatározók lehetnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.