Nővére hozhatja haza az Egyesült Államokból Leventét, akit Donald Trump amerikai elnök „zéró tolerancia” politikája miatt szakítottak el a szüleitől egy hónappal ezelőtt, miután a családot illegális bevándorlóként tartóztatták le a kanadai–amerikai határon.

Hazahozzák az Amerikában szüleitől elszakított magyar kisfiút

A kétéves  fiút a Bronxban található menekültközpontban helyezték el, míg Zs. Reginát és K. Lászlót egy állami zárkába szállították.

A testvéremre tudomásom szerint nevelőszülők vigyáznak, így azon szerencsések között van, akit nem táborban helyeztek el

– kezdte lapunknak Laura, aki egy hónapja küzd az amerikai bürokráciával, egyelőre hiába.

A lehető leghamarabb haza fogjuk hozni, amint lehet, indulok érte

– szögezte le a lány.

Egyelőre tisztázatlanok az ottlétük körülményei, sajnos, csak közvetett módon tudok édesapámékkal kommunikálni. A történtekről még nem beszéltünk, onnan tudtam, hogy baj lehet, hogy nem voltak rajta a Kanadából hazafelé tartó gépen, amire a jegyük szólt

– mesélte Laura. Mint mondta, szerencsére a magyar illetékes szervek is nagyon segítőkészek, és minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy a kis Levente végre élvezhesse az otthon melegét.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
A nagypofájú külügyér most miért nem ostorozza az USA-t!!!???
fekete
Itt van Amerikatok betegek.!A bunoze'sen kivul ott semmi mas nincs..Trump el-
intezte amerikat! Valami bajuk van ezeknek a Magyaroknak is.Elkuldi a gyerekeit egyedul?
Yoda69
Az USA görbe tükröt állított magyarországnak. A magyar hatóságok többezer menekult családdal jártak el így. Most megtudtuk milyen a ló másik oldalán ülni.
Ettől függetlenül remélem mielőbb hazaterhet a család akik ártatlan áldozatai az orbani diktaturanak amire az USA így reagált hogy felnyissa a szemeket idehaza.
simmering73
"A magyar hatóságok magatartását jól illusztrálja, hogy a magyar származású sztárügyvéd, Peter Ronai, és társa, Holly Ostrov Ronai ügyvédi irodája szponzorálja a kisfiú szabadítását. Kifizették Levente 23 éves lány féltestvérének repülőjegyét és szállodáját, hogy ki tudjon jönni a kisfiúért, de először is találkozhasson vele és megnyugtathassa. A Ronai and Ronai Ügyvédi Iroda adminisztratív ügyekben is segíti a kisfiú mielőbbi kiszabadítását."
nepszava.us/ronai-peter-menti-meg-az-elvalasztott-kisfiut-a-magyar-allam-helyett-1/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.