Szenátus kétpárti hírszerzési bizottsága jól megágyazott a Putyin-Trump csúcstalálkozónak. Vlagyimir Putyin orosz elnök rendelte el az orosz beavatkozást a 2016-os amerikai választási folyamatba, hogy Donald Trumpot segítsék győzelemhez Hillary Clintonnal szemben - állapította meg az amerikai szenátus hírszerzési bizottsága legújabb, kedden publikált jelentésében. A demokrata és republikánus szenátorokból álló bizottság jelentésében leszögezte, hogy a hírszerző közösség értékelése Oroszország beavatkozását illetően helytálló volt, Moszkva "egyértelműen" Donald Trumpot, a republikánusok elnökjelöltjét részesítette előnyben.

Forrás: index.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@SystemError: Es a kovetkezo hir meg az lesz: ... Es putyin fagyasztotta le a magyar online rendszert is, aminek allitolag mukodnie kellett volna, es persze sok mas csalasban is benne volt a keze...
Ugy hogy en is meg vagyok lepve, ja... Marhara...:o((
SystemError
@karma1: Nem azért ezt lokálisan is úgy kellett alakítani, hogy 22:00-ig legyen is idő futtatni a script-et..:) Szóval, az hogy pont a fidesz egyik fellegvárában a XI. ker-ben ez lett, főleg az elmúlt választás tapasztalataira nézve, nem véletlen. Hogy mondjam pontosan lehett tudni, hogy a XI. ker miatt 22:00 van idő számolgatni...Ezt inkább gondolnám valami Kubatov-Habony koprodukciónak
karma1
@SystemError: Mar lenyegtelen is, hogy ki miatt, - a lenyeg az, hogy MEGTORTENT, es nagy valoszinuseggel orban basi akaratabol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.