A héten a Kentucky állambeli Louisville-ben egy fehér szélsőjobboldali férfi két idős fekete amerikait gyilkolt meg egy külvárosi élelmiszerboltban. Szintén e héten  a Cesar Sayoc nevű Donald Trump..támogató úgy válaszolt az amerikai jobboldal folyamatos sorosozására és az amerikai sajtó elleni verbális hadjáratra, hogy Soros Györgynek, a Clintonéknek, Barack Obamának, Joe Bidennek, még egy sor demokratának és a CNN-nek csőbombát küldött. Szombat reggel fokozódott a rasszista horror az Egyesült Államokban, amikor a szélsőjobboldali, deklaráltan antiszemita Robert Gregory Bowers tizenegy embert gyilkolt meg a Pittsburgh-i Tree of Life zsinagógában..

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Chris mi mesélgetnénk a tradicionális műveletlen paraszt-suttyó exkomcsik által uralt országunkról és annak "nemes " hagyományairól és annak ápolásáról!
Rockxy
Előbb, vagy utóbb valakiknek kezd elegük lenni.
És ilyenkor ezek történnek.
Nemcsak nálunk van megosztottság, a fejlett nyugaton is birka aki birka.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.