Türkmenisztán fővárosában asgabatban éppen most zajlik a súlyemelő-világbajnokság, amelynek a sikerét Gurbanguly Berdimuhamedow, a közép-ázsiai diktatúra vezetője azzal szemléltette, hogy kinyomott egy aranyozott súlyzórudat a kormánya ülésén. Teljesítményét hatalmas ováció fogadta. Türmenisztánnak rendkívüli tehetségű diktátora van, aki énekelt már szerenádot országának gitár kíséretében, beállt a DJ-pult mögé, nyert ralibajnokságot és lóversenyt is majdnem, csakhogy a megbokrosodó páratlanujjú patás levetette magáról. Szereti, ha arkadagnak, minden türkmének védelmezőjének szólítják, de Gurbanguly Berdimuhamedow – akinek a Asgabatban 21 méteres lovasszobrot állítottak – ugyanolyan veszélyes, amennyire infantilis. a 2007 óta hatalmon lévő elnök Türkmenisztánja évről évre az utolsó előtti helyen végez az emberi jogi szervezetek, a Freedom House és az Amnesty International listáin, csak Kim Dzsong Un Észak-Koreája van mögötte. Az elnököt tavaly februárban választották meg újabb hét...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anima
Az elnököt tavaly februárban választották meg újabb hét...
Az elnököt tavaly februárban választották meg újabb hétszáz évre.
anima
Biztos fekete bőrkabátban (gengszter munkásruha) vitte véghez ezt a cselekedetet.
anima
A világ második legnagyobb diktátora kinyomott egy aranyozott súlyzórudat.
Súly nem volt rajta, de a súlytartó rudat (kb. másfél kiló, aranyozottan két kiló az egykezes, a kétkezes húsz kiló, aranyozottan 25 kiló) kinyomta komoly erőfeszítés által - twice.

Tudod, a diktátorokat nem a testi erejük határozza meg, hanem a gonoszságra való képességük foka.
anima
Diktátor gonoszság fokmérő egytől tízig.
Szerinted Orbán szerint, hogy?

Szeretném, ha vegzálnának, de az van skacok, hogy Isten nem engedi.
Próbáld meg.
Olyan falakba ütközöl, amin nem tudsz, nem érdemes áthatolni.
Én sajnálom, hogy ilyen vagyok, de Isten, nem.
Isten így szeret - bármit is teszek, azt őszintén teszem.
Isten jobban szereti a képmutatás szerinti rosszat (a tökéletlen emberben - mert azt ne felejtsük el, hogy tökéletlenek vagyunk), mint a képmutató jót.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.