Rabszolgaként tartották a gyereket, amikor pedig megbetegedett, megölték. Háborús bûnökkel vádolják. A 27 éves, német állampolgárságú Jennifer W. és férje az Iszlám Állam térnyerésekor, 2014-ben utazott a terrorszervezet által elfoglalt területekre, hogy ott segítsék a szélsőséges muszlim csoportosulások előrenyomulását. A nő és férje azért, hogy a saját életszínvonalukat fenntartsák, az ottani rabszolgapiacon vásároltak egy gyereket, akit elvittek az otthonukba. Az volt a szándékuk, hogy majd a házvezetést vele végeztetik el, míg ők a dzsihád nevében tevékenykednek a Közel-Keleten. A gyerekkel azonban szörnyen bántak, a végén pedig hagyták, hogy szomjan haljon.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Miután a kislány megbetegedett és átázott a matraca, a férj kivitte a lakásból, és a szabad ég alatt láncra verve hagyta büntetésképpen. Mindketten asszisztáltak ahhoz, hogy a gyermek szörnyű kínhalált haljon. Az áldozat szomjan halt a pokolian forró nyári hőségben

Német??? ribanc(gondolom migri) egy muszlim valllású így "gondozza" a gyereket?
Jozefina
Az életfogytigot megérdemli, napi egy pohár víz mellett!!!?
1magyar
@Jozefina: Túl jó vagy. Esetleg havonta 1 pohár víz 40 fokban.
sokanvagyunk
Miért nem egy kádi elé állítják és ítélik el az általuk hőn áhított muszlim törvények szerint?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok