Tovább csökkent a menedékjogi kérelmek száma Németországban tavaly egy kormányzati kimutatás szerint, amelyet a Bild am Sonntag című vasárnapi lap ismertetett. A számok azt jelentik, hogy tavaly “trendforduló” következett be a Németországba irányuló menekültügyi migrációban – mondta a lapnak Helmut Teichmann belügyminisztériumi államtitkár. A fordulat a migráció “rendezését, irányítását és korlátozását” célzó kormányzati intézkedéseknek tulajdonítható

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PKA
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

toniszalai0
--#Itt találsz mezteleen lányok a városodban : My.Su/Meztelen
1magyar
Na meg ugye nem tudnak a kerítésen eljutni No-ig.
lusta
Na ezért kell nagyon ébernek lenni. Ezek a furfangos migráncsok már nem Németországba akarnak eljutni, hanem Magyarországra és itt akarnak uralkodni a szittya magyar nép felett. Már most üzenem ezeknek a migráncsoknak O1G figyel és még erősebb megbízatást adott Vakondi elvtársnak, nem fog a mesterterv, bocsánat, a sorosterv sikerülni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.