Az egész világ hiába találgatta hónapokon, sőt éveken át, hogy mi történhetett a négy évvel ezelőtt eltűnt utasszállítóval, aminek 239 utassal együtt veszett nyoma, a most nyilvánosságra hozott vizsgálati eredmények elképesztő eredményt hoztak.

Ez lehetett az eltűnt maláj gép sorsa?

Fotó: Adli Ghazali/Anadolu Agency/Getty Images

A malájok szerint a repülőt iráni terroristák keríthették hatalmukba, hogy a 2001 szeptemberében a WTC ellen végrehajtott terrortámadáshoz hasonlót kövessenek el – írja a Ripost.

A 19 éves Pouria Nour Mohammad Mehrdad és a 29 éves Delavar Seyedmohammaderza állítólag Németországba akart eljutni, mindkettejüknek hamis volt az útlevele.

Noel O'Gara nyomozó, aki évek óta dolgozik az eltűnt gép ügyén azt gyanítja, hogy a két férfi a Petronas-tornyoknak akarta vezetni a gépet, tervük azonban valamiért meghiúsult. Vagy a repülő személyzete húzta keresztül a számításukat és végül ez lett a végzetük, vagy – egy sokkal vadabb elképzelés alapján – a kormány tudott arról, mi folyik a fedélzeten és a légierő lőtte le a gépet, mielőtt még több ember halálát okozták volna az irániak.

Ezek természetesen továbbra is csak feltételezések, hiszen a gépnek egyelőre csak néhány darabja került elő.

Blikk.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

toniszalai0
[[---Itt találsz mezteleen lányok a városodban : My.Su/Meztelen

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.