Az olasz miniszterelnök leállította a beruházást, az olasz belügyminiszter felháborodott, a francia oldalon folytatnák a fúrást. Húsz éve kezdték tervezni, és 2025-re készült volna el egy 58 kilométeres vasúti alagút az Alpok alatt, ami a francia Lyont és Torinót kötné össze. Ez most Európa egyik legnagyobb infrastrukturális beruházása, aminek legalább 40 százalékát az EU finanszírozná (a napokban felmerült, hogy akár a felét is kifizetnék).

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na a Viktátornak is van még hova „fejlődnie”

Valójában Giuseppe Conte megsértődött

Egy hír szerint „Az olasz miniszterelnök leállította azt beruházást, amit húsz éve kezdték tervezni, és 2025-re készült volna el egy 58 kilométeres vasúti alagút az Alpok alatt, ami a francia Lyont és Torinót kötné össze”
Hivatalosan valamit vernyogott, hogy szerinte nem fog megtérülni. Azonban nagyon úgy tűnik, hogy inkább valamiféle bosszú Macronékkal szemben! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.