Az európai parlamenti választás egyértelmű üzenete az volt, hogy az emberek nem kérnek a teszetosza Európai Unióból.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ahogy elnézem az EP-patkót, az a győzelmi siratóének, nem sok jó néz ki sem Orbánnak, sem az Európát vezetni szándékozó Salvininek. A legerősebb formáció változatlanul – a mandátumvesztések ellenére is – a Néppárt. Ami nagyon szembeötlő: nem a nacionalisták erősödtek nagyot (erősödtek, ezt nem lehet elvitatni, de nem az – általuk – remélt mértékben), hanem a liberálisok és a zöldek. Ebből számomra az következik, hogy Orbán Viktor nagyszerűségének csillaga megkezdte az ereszkedést. Azt elképzelni sem tudom, hogy mi lesz a fidesszel, de legyek őszinte, leszarom. Mert ha belép a nacionalistákhoz, akkor ott lesz Salvini és Le Pen, azok mellett ő csak egy kisinas lehet, amit ő nem tud elviselni. Jobb esetben őket is szétveri, az meg tiszta haszon lesz, rosszabb esetben kipakolják, mint a Néppártból, akkor viszont megint felfüggeszti magát és csak lóg a levegőben. Majd meglátjuk, csak morfondíroztam egyet. Minden esetre sok szava nem lesz az EP-ben. Ettől persze Magyarországot még változatlanul a fidesz tartja a markában és a zsebében. Ha eddig szar volt, ezután még szarabb lesz. Az önkormányzati választásokon nem veszíthetnek egyetlen tanyát sem. Ezért mindent meg fognak tenni, bármi lesz is az ára. Az önkormányzati választásokon nagyon sok múlik. Igazából az ország jövője múlik rajta.Csapataink 9 éve folyamatosan hadban állnak, és ez így is lesz, amíg OV ül a miniszterelnöki székben.
Desischado
@Eladott Ország: Én is ezt gondolom. Az önkormi választásoknak ezek mellett pszichológiai tétje is van, mert ha az emberek azt látják, hogy a fidesz nem legyőzhetetlen, akkor vérszemet kapnak, és végre valóban megindul a hanyatlás. Ez a választás, hiába mantrázza a fidesz, hogy mekkorát nyertek, nem igazi győzelem, mert ahogy helyesen mondtad, nem sok szavuk lesz a döntésekre nézve. Végre elindult a kártyavár megdőlése, én így látom!
Eladott Ország
@Desischado: Ez a kép iszonyú beszédes. Látszik hogy fingja nincs a skizofrén dagadtnak hogy mi tévő legyen. Az is jól látszik hogy a beszélgető csoportok a tartásukkal, testbeszédükkel egyértelművé tették a számára hogy ide te márpedig ne gyere,nem kérünk belőled. Európában már nincs helye a politikai prostituált, kleptokrata Orbánnak.
uploads.disquscdn.com/images/2e51142e67b83cff15f7abc07baad77c21fae9842dc2a2533847dc736561ea76.jpg?w=600&h=401

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.