újabb kapcsi a régi helyett, köszi

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
UGYAN A TEMETŐT A SZÉKELYEK LAKTA CSÍKSZENTMÁRTON TARTJA FENN, DE A ROMÁN TÖBBSÉGŰ DORMÁNFALVA VEZETÉSE FITTYET HÁNYVA ERRE PÁR HETE A TEMETŐBEN LÉVŐ MAGYAR KATONASÍROK MELLÉ (HELYENKÉNT RÁJUK) ROMÁN KATONASÍRPARCELLÁT ALAKÍTOTT KI. VAGYIS ODARAKTAK 52 BETONKERESZTET MEG EGY NAGY ORTODOX KERESZTET. CSAKHOGY NEM BIZONYÍTHATÓ, HOGY EL LENNÉNEK OTT TEMETVE ROMÁN KATONÁK.
azonnali.hu/gallery/2019%20junius/uzvolgye/GEG_Azonnali_Uzvolgye-2547.jpg
ELHULLOTT IMMÁRON A SÍRKERESZT IS. PÁRAT KI IS DOBÁLTAK A TEMETŐBŐL
azonnali.hu/gallery/2019%20junius/uzvolgye/GEG_Azonnali_Uzvolgye-3054.jpg
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 15:13
Vajon mi lenne, ha ez M.o-n történik?
Már hadat üzentünk volna?
Nekem ez tetszik:
" A közpénzmédia nem tudott semmi hatásosat összehozni Úzvölgyében, így az Azonnalitól lopott a propaganda.

Töméntelen mennyiségű pénzt nyomnak a hivatalos és nemhivatalos kormánypropagandába, de úgy tűnik, így sem sikerült használható anyagot szállítaniuk Úzvölgyéből. A fideszes ELÉG nevű facebookos propagandaoldal még a logónkat is eltüntette az úzvölgyi veteránnal készült interjúnkról, amelynek egy részét jogellenesen terjeszti a Facebookon. A válaszuk a reklamációnkra: tényleg loptak, de ez nemzeti ügy, úgyhogy nem veszik le. Egy tipikus NER-sztori!"
azonnali.hu/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.