Hazánk célja, hogy a négy csúcsvezetői pozícióból legalább egy a közép-európai térséget képviselő vezetőé legyen.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Na majd meglátjuk, hogy a finn Soros elnökséget is hasonlóan kikezdik a jól bevált KARAKTER buzerálásukkal ezek a FELEMELT lejárt lemezű frakcióvezetők, akiknek a ŐFÉLESÉGE elhasználta az etetőjüket
.
Sargentini-jelentést - Timmermans: Orbán úr, ez a gyávák mellébeszélése
.
www.youtube.com/watch?v=K6Jkki8O740&t=397s
.
Egyáltalán Timmermans és a többiek hogy merészeltek az EU-ban kritikával élni a magyarok haramiácsKÁIval/vel kapcsolatban!
.
Megsorozták a Tavarest, a Sargentinit, Cohn Benditet, Sorost, Simicskát, és ki tudja még kiket, miket, mint a hiénácsKÁK a százlövetű etetőjükkel!
.
Szíjjártó leülhet - majd!
Borsodi
Szíjjártó állandó nyálverése és Orbán megjátszott kimért megnyugtató hazugságai megfelelnek?
www.youtube.com/watch?v=ylVWYYxsGH0
RonaGyuri
undorító hogy a propi most már nem csak hagyja, hogy a propagandisták iderondítsák, már maga is terjeszti ezt a szennyet! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: @RonaGyuri: Hol is van Bajorország, avagy a derék Szájjártató még magához képest is …

ez a retardált barom tegnap a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában zagyvált

Azzal kezdte, hogy „Manfred Weber néppárti (és Frans Timmermans szocialista jelölt) nem felel meg a magyar emberek elvárásainak, ezért a magyar kormány nem támogatja, hogy európai uniós csúcspozíciókat töltsön be”!
Majd kicsit később arról értekezett, hogy „Mára Közép-Európa az európai növekedés motorjává vált … és olyan döntéseket hoznak, amelyek a gazdaság- és a biztonságpolitika szempontjából is az ésszerűség talaján állnak” és ezért fontos, hogy „a négy csúcsvezetői pozícióból legalább egy a közép-európai térséget képviselő vezetőé legyen”! =))
Ja csak a rend kedvéért Weber bajor!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.