Bonyolult folyamat az új ­európai vezetők megválasztása. A szabályokat még egy előző erőegyensúly idején dolgozták ki, de már az új viszonyok között kell alkalmazni. Az eredménynek egyszerre kellene sugallnia a stabilitást és a változást, miközben az európai hatalmak szempontjai mellett eltörpülni látszanak a kisebbek érdekei. Az utóbbi kép azonban csalóka, mert a működőképes kompromisszum a kicsiknek is elengedhetetlen – sőt nekik alighanem tényleg életbevágó.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A baromi nagy felhatalmazással összecsalt magyarországi kétharmad Európában törpe minoritás. Létezik, de reméljük, nagyjából ennyi. Persze, fognak tudni további károkat okozni, de bízzunk a többi sok száz képviselőben, akiknek sem fél disznó, sem hasonló „ajándékok” a szavazatukért nem fogják elcsavarni a fejét. Próbálják megmagyarázni, hogy ők soha nem is akarták elhagyni az Európai Néppártot. Miközben porig aláztak és vérig sértettek számtalan embert ebből a pártból a választások előtt. Hátha jól jön az később, amikor a többi szélsőjobbos csodagyerekkel együtt majd új irányt szabhatnak a saját zsebükbe rakható pénz mozgásának, vagyis a kasszakulcs közelébe jutnak. Hát, ez a mostani hajó, úgy tűnik, legfeljebb fűtőnek alkalmazza őket. Lehet tovább szítani a xenofóbiát, apró stikliket elkövetni cár atyuska támogatásával – de öt évig biztosan nem fognak tudni irányítani semmit, a kis szemétdombon kívül, amit gründoltak maguknak.
A budai várlakó visszautasította, hogy egy frakcióba üljön ezekkel a szélsőséges, szép emberekkel, ( Identitás és Demokrácia – szélső jobboldali szövetség – 73 tag), taktikázik Európa undok kismalaca.
uploads.disquscdn.com/images/472a634803a1ddb179483d7f4099c716dc7d3c435cbbd9e5849995b11655e5ae.jpg?w=600&h
kokopelli
@Eladott Ország: ha hiszed hanem a Bécsi út másik végétől nyugatra azt sem tudják,hogy ki
az az Orbán Viktor,és minek az a 2/3,mert a aki a lélegeztetőn él az mi a f@ßt akar?! (;-))
Jozefina
Igaza van a cikk írójának!!! orbánnak és a háborújának vége!!! politikájának haláltusája maximum híveit érdekelheti!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.