A BMW-s vérében Gina is volt. A balesetben két felnőtt és egy 7 éves gyermek sérült meg.

Többféle kábítószert is fogyasztott a baleset előtt az a sofőr, aki múlt csütörtökön lassítás nélkül belehajtott egy magyar rendszámú autóba Horvátországban, az A4-es autópálya Sveta Helena-i fizetőkapujánál, és súlyos sérüléseket okozott a magyar származású családnak – közölte a Jutarnji List című zágrábi napilap az internetes oldalán kedden.

Amfetamin, diazepám és a köznyelvben Ginaként ismert GHB is volt a 35 éves sofőr vérében.

A Jutarnji List azt is tudni véli, hogy a balesetet követően a sofőr csak egyetlen telefonhívást indított,

apját hívta fel, akivel sokkos állapotban közölte, hogy "embereket ölt meg Sveta Helenánál".

A rendőrség továbbra is várja a telefonszolgáltató jelentését, hogy kiderüljön, a sofőr használta-e telefonját közvetlenül a baleset előtt.

A rendőrségi kihallgatás során a férfi azt mondta, nem emlékszik a baleset körülményeire.

A horvát rendőrség korábban közölte, hogy a BMW-t vezető férfi a megengedett óránkénti 50 kilométeres sebesség helyett lassítás nélkül, az előzetes becslés szerint 150 kilométeres sebességgel csapódott bele a fizetőkapunál álló, magyar rendszámú Skodába.

A zágrábi megyei bíróság hétfőn harmincnapos vizsgálati fogságba helyezte a BMW sofőrjét az indoklás szerint azért, mert fennáll a lehetősége annak, hogy megismétli a bűncselekményt.

A balesetben két felnőtt és egy gyerek sérült meg.

A magyar származású édesapa és horvát származású édesanya hétéves gyermekével Ausztráliából érkezett Magyarországra, ahonnan a horvát tengerpartra szerettek volna utazni. A család válságos állapotban került kórházba, de mindhárom sérült túl van az életveszélyen. A sajtónak nem kívántak nyilatkozni.

Forrás: MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Váltig állítja nem emlékszik semmire..erre mondtam, hogy ott sem vót...

Ez a kábszeres alkesz tökéletesen megtanulta, hogy büntethetetlen, ha nem emlékszik semmire...tagadni...tagadni...tagadni...ez a biztos...ugyanis lelkiismerete nincs, tehát bármit boci szemekkel letagad.

Az érdekes epizód, hogy a családja nem érti, a bmw-t honnan szerezte? (van forgalmi engedélye, meg kell keresni a tulajt)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.