Hargita megyében az év elejétől mintegy 150 vadkárról érkezett bejelentés, ezekből 120-at medvék okoztak.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Kutya például milliószor több van. Kárt is okoznak. Kíváncsi lennék ezekből mennyi kilüvését engedélyezné a (kutyavédő) kormány.
Eladott Ország
Valószínűleg a román hatóság még sokallja a magyar ajkú lakosságot. Gyergyószentmiklósnyi lakossal csökkent a magyarok száma Hargita megyében. Tíz esztendő „munkája” Közzétették a 2011-es népszámlálás és lakásösszeírás hivatalos, adatait, amelyből kiderült, hogy közel kétszázezerrel csökkent a magyarok száma Romániában, de még mindig sokan vannak...
Eladott Ország
@Peller Anikó: Nem a kutyák száma a lényeg, hanem a magyarok b@szogatása. Már a magyar utcanévtáblák kihelyezése is idegesíti a román hatóságot. A magyar utcanévtáblák leszerelésébe, illetve a kétnyelvű utcanévtáblák román nyelvűre cserélésébe kezdtek Marosvásárhelyen... idejutottunk a Gyulafehérvári határozat (1918. december 1) elfogadása után több mint száz évvel.
Peller Anikó
@Eladott Ország: Hát ez nem lehet azért van mert a magyar hatóság (?) idegesíti a román hatóságot? Például amit fosványoson mível. Álompolgárság vásárlás szavazatokért, beavatkozás a román belügyekbe stb. Milyen medve.
Eladott Ország
@Peller Anikó: Az utálat már "Posványos" előtt is megvolt. A két pártfőtitkár ( Kádár és Ceausescu) soha sem szívlelte egymást.
index.hu/belfold/tegnapiujsag/2009/06/16/1977_magyar-roman_targyalasok_debrecenben_majd_nagyvaradon/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.