A V4-ek miniszterelnökei nem az EP-frakciók, hanem a saját népük érdekében dolgoznak - mondta a cseh miniszterelnök.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Csehországban sem a migrációval van baja az embereknek, hanem azzal, hogy Andrej Babis kormányfő a vádak szerint szintén korrupt geci. A vádakat a nyomozóhatóság fogalmazta meg – ott még létezik ilyesmi – és vádemelést javasolt. Erre Babis igyekszik az irányítása alá vonni az igazságszolgáltatást, mert Orbánnak ez sikerült, akkor majd neki is fog. A cseh emberek pedig ezt máshogyan gondolják. Ideje megtanulni az új kifejezést a fideszeseknek is: nem a migráció a fő téma sehol, hanem a korrupció. V4-ek nevű gittegylet tűnik teljesen értelmetlennek és ha valaki el tudná regélni az értelmét, nagyon megköszönném. Eddig annyit láttunk belőle, hogy időnként összeülnek nagy csinnadrattával és megbeszélik, hogy még találkoznak és beszélgetnek. A végén összebújnak egy közös fotóra, középen a Kárpátok géniusza az ő jellegzetes fingtompító trottyos gatyájában, majd megy mindenki dolgára. A V1-ek? Már Hofi megjósolta, most bekövetkezett.
kereső
Ráadásul ez a korrupt geci cseh kormányfő a magyarországi vállakozásai után milliárdokat szakit a közpénzekből Magyarországon IS! Nem lenne érdemes azt is megvizsgálni az OLAF-nak, hiszen itt is mg. vállakozása van .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.