Az új elnök mögött álló Progresszív Szlovákia mozgalom magyar tagozatot alapított, amely elutasítja az autonómiát.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Orbán ismét fociakadémiát adott át, méghozzá ezúttal is az országhatáron túl, ugyanis számára továbbra is létező fogalom a nagy Magyarország. Orbánnak egymagának annyi nemzettestvére van, hogy megszámolni is nehéz lenne. A miniszterek elnöke olyannyira tiszteli és szereti ezeket a külhonba szakadt magyarokat, hogy havi rendszerességgel ajándékozza meg őket valamivel, amit ugyan úgy állít be, mintha saját zsebből fizette volna, ezzel szemben minden egyes ajándékát a magyar adófizetők állták, mégpedig úgy, hogy erről őket senki nem kérdezte meg. Dunaszerdehelyen Orbán jelenlétében átadták a város új fociakadémiáját, melyhez az adófizetők 1,1 milliárd forinttal, az MLSZ pedig 2,1 milliárd forinttal – ebben is lehet adófizetői pénz, hisz az állam ezt is bőszen támogatja – járult hozzá. Ezzel szemben a szlovákok mindössze 160 millió forinttal segítették a saját futball akadémiájuk felépítését. Tehát röviden annyi történik, hogy Orbán Viktor az állami költségvetésből – ismétlem, ez a mindannyiunk által befizetett adóból áll össze – kiépíti a környező ország sportéletét.
Orbánt senki nem hatalmazta fel arra, hogy saját országának vagyonát elherdálva más országokat segítsen meg. Szlovákiának nincs szüksége a mi segítségünkre, ugyanis gazdaságilag jóval előttünk járnak.Megértem persze, hogy egyszerűbb szavazatokat vásárolni, mint valóban megdolgozni azokért, de azért mégis meg lehetne próbálni. Ameddig ugyanis Orbán azon dolgozik, hogy újra létrehozza az egykori Nagy-Magyarországot, addig a fiatal magyarok igen nagy százaléka inkább elhagyja saját otthonát ahelyett, hogy egy, a saját nemzetét nyomorba taszító diktátor országának lakója legyen. Orbán Viktor nem a magyar nép megmentője, hanem történelmének egyik legkorruptabb, legmocskosabb figurája, a diktatúra újbóli kiépítéséért felelős utolsó gazember. Ezt jó lenne észben tartani határon innen és túl egyaránt.
nevemnick
Szlovákia sem kér a sz@rkeverő nemzetiszocializmusból. (amúgy meg fáj a főfőnek, hogy kihátráltak a szlovákiai magyar származású politikusok a klikkjéből.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.