Mindeközben - A Postillon című német szatirikus portál 12 okot sorolt fel arra, miért utálja annyira a politikusok egy része és a világ egy része Greta Thunberget, a 16 éves svéd környezetvédelmi aktivistát. Mindenki nézzen magába!

Forrás: index.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
reagens
Nem utálja senki ezt a kis szerencsétlent! Szegénykémet csak kihasználja a háttérhatalom, a szülei meg eladták kilóra!
Eriksson
Utálni a kislányt? Ez így ostobaság.
Viszont ha érettebb lenne, akkor tapasztalatból beszélne. Hogy nem a lakosságot kell elsősorban ostorozni a nájlonzacskók, a müa. szívószálak használatáért, hanem a különböző ipari termelő cégeket, a hadászatot, vadászatot, bányászatot, a fakitermeléseket, meg ilyeneket.
www.youtube.com/watch?v=XAi3VTSdTxU&feature=share&fbclid=IwAR2kyONfVq95zhjtkVWyYb-KGutUolBQtZqO--hFxoZ33OdTLWNtqXTzIuc
azösszeskibanévfoglalt
@reagens: ja, a keresztényi szeetet bugyog fel belőled is :D verd már magad máshol, lécci
azösszeskibanévfoglalt
@Eriksson: az út előtted is nyitva, ostorozd te. ja, számonkérni könnyebb
Aki Én
@reagens: @Eriksson: Hamar kiderült, hogy fogalmatok sincs miről beszél, soha nem hallottátok egyetlen szavát sem. Ha igen, akkor még rosszabb a helyzet. Ti mi élvezetet találtok abban, hogy ide jártok szarrá égetni magatokat?
Eriksson
@azösszeskibanévfoglalt: Olvasd el még egyszer, hogy mit írtam.
reagens
@Eriksson: És a kérdés: ha Afrika és Ázsia jár élen a szennyezésben, miért Európát csesztetik?
reagens
@Aki Én: Barátom! A választási eredmények jól mutatják, ki ég! :-)))))))))))))))
azösszeskibanévfoglalt
@Eriksson: elolvastam. először is jöttél akorával meg az élettapasztalatával, aminek pont semmi köze a mondanivalójához...
tkp ott abba kellett volna hagynom a kommented olvasását.
de folytattam, sajnos: semmi érdemi, mezei terelés. nem azzal foglakozol, amiről beszél, hanem vmi tökéletesen mással. ennek semmi értelme. külön pikáns, h amiről gt beszél, az téged, engem, mkit is érint, amiről viszont te beszéltél, az csak szépen áttolja a felelősséget a vállalatokra :)
+ gt szidja a vállalatokat is...
no offense, de erre kár volt időt pazarolnod
kokopelli
@azösszeskibanévfoglalt: fogadni mertem volna,hogy az orbánnyaloncok ugatnak először!Keresztényi
szeretet a narancsosoknál? A "térdre csuhások"után? A a németek legalább felmutatták a tükröt,amiben minden
országra okostojása megnézheti magát!!...ill. azokat a felvételeket amiket pl. a Greenpeace közreadott!
Aki Én
@reagens: Te a választási eredményektől függetlenül vagy nagyon buta szarember.
reagens
@Aki Én: Erőlködhetsz, de csak nevetségesebb leszel! :-))))))))))))))))))))))
Eriksson
@reagens: Európa méretei alapján eleve nem lehet a főbűnös. Afrika, Ázsia, Amerika annál inkább.
kokopelli
@Aki Én: az Afrikába leszállított roncsautókat Európa küldte,,a Kínából vásárolt müanyag ß@rokat Európában
használják orrba-szájba! Az Európai halászhajók ß@rnak a halállományra, és a műanyagot termelők ill. felhasz-
nálók a használat utáni hulladékra! Az európai hulladék is keletre hajózik nagyon drága áron!
reagens
@Eriksson: Épp ezért visszataszító a kis Gréta habzó szájú felszólalása. Miért nem az említett három helyen sztrájkol a klímáért és miért otthon? Miért nem tud iskolába járni? Ha a parlament előtt ül otthon, Afrikában, Ázsiában és Amerikában még semmi nem változik.
Ez egy álságos, Európa ellen irányuló, célzott merénylet! Most olvasom, hogy az autizmus nem betegség, csak épp nem gyógyítható! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Eriksson
@azösszeskibanévfoglalt: Ezt a témát eléggé túlbonyolítottad.
Sose fogok egyet érteni az olyanokkal, akik gyereklányokat használnak fel bármilyen politikai kampányban. Ráadásul akiről most szó van, erősen befolyásolva van.
azösszeskibanévfoglalt
@Eriksson: :DDDDDDDDDDD az anyja meg egy kulák malomtuajdonos szeretője volt, mi? menj a francba, kiba unalmas ez a kapálózás
reagens
@Eriksson: Egy toleráns liberálissal akarsz vitázni? :-)))))))))))))))))
Miért nem egy kígyót etetsz? :-)))))))))))))))))))
Eriksson
@azösszeskibanévfoglalt: Kulák malomtulajdonos szerető? Honnan tudsz te ilyeneket? Csak nem a hangok súgják?
Aki Én
@Eriksson: ...ja, Afrika mint környezetszennyező ipari nagyhatalom.
Marha...
azösszeskibanévfoglalt
@Eriksson: oh, nem vagy ismerős a netes politikai popkultúrában
36
Nyomják ezerrel ezt a klímaváltozás témát, de amíg nem hajlandó az ipar-és a felvevő piac- leszámolni a műanyaggal és a vegyi anyagokkal, a túlfogyasztással és a pazarlással, addig változás nem lesz.

Tessék visszatérni nagyszüleink beosztó életéhez. Ennyi.
Én otthon lennék egy világban, ahol ismét az üveget, a fémet és a fát használják.
reagens
@36: Ó, ha ez ilyen egyszerű lenne! A harácsolók már régen ráálltak erre a technológiára, mert olcsó és drágán tudják eladni. Ezt megszüntetve le kéne adni a haszonból, de az büdös nekik. A tőkét és a háttérhatalmat kéne ezért elővenni, nem az egyes embereket zríkálni. Lehet ezt a kampányt is ők fizetik. Ideje Európát tönkre tenni!
azösszeskibanévfoglalt
@36: visszafelé? inkább nem, kösz.
a mértékletesség oké. az mondjuk nem csak ilyen téren, hanem pl. húsfogyasztás terén is. hús vasárnap (szombaton, kinek hogy), mint anno nagyanyám
36
@reagens: Pedig szerintem ilyen egyszerű lesz, sőt már ma is az,-a kevés és egyre drágább mezőgazdasági, élelmiszeripari termékek kikényszerítik a beosztást. Svájcban pl. a hús már annyira drága, hogy a fogyasztása jóval visszaesett.(Direkt egy jóléti államot írtam) Ásványvizet meg csak vegyen egy palackkal-van már üveges is!-, aztán ha az elfogy, töltse újra a csapból. A cukrozott és édesítős xarokat műanyag palackban és a chipseket műanyag csomagolásban, nem kell megvenni. Itt tudatos és tömeges bojkottra, árú elhagyásra van szükség. Ez máshogy nem fog menni.
reagens
@36: Ezt meséld el azoknak, akik chipsen élnek! Épp azok akik ilyesmiket vesznek nem rendelkeznek annyi ésszel, hogy két kézzel a saját seggüket megtalálják!
A légszennyezésben Kína vezet. Azt a chips eladás megfékezésével nem lehet befolyásolni. Nem Európa a legfőbb felvevő piaca ezeknek az árúknak így itt is lehet kampányolni, csak nem elég hatékony! Amerika a nagy fogyasztó!
36
@azösszeskibanévfoglalt: Így van. A beosztás itt a megoldás. "Több nap mint kolbász!" mondta nagyapám. És még azt is mondta, "nem lesz jó ez a nylon világ". Hát...igaza volt.(lett)
36
@reagens: A stressz és az ízfokozók sajnos valóban képesek átprogramozni az agyat.(Ha hagyjuk) Így kelnek el ezek a semmitérő szemét kaják.
azösszeskibanévfoglalt
@36: tbh a petpalackok teljesen újrahasznosíthatók. senki, de senki nem fog megint üveget használni, logisztikai rémálom. ha összeszednénk, egy probléma pipa. ehhez tleg csak az akarat hiányzik, semmi más. mind az emberek, mind a hatalom (értve kormányok és vállalatok) részéről. meg ugye, vannak tök jó kulacsok is, mivel nyugateu-ban teljesen jó a csapvíz is... edukáció, edukáció, edukáció.
van egy csomó cucc, ami sokkal több gondot okoz, mivel nem újrahasznosítható, hovatovább, egyenesen veszélyes hulladék: betétek, pelenkák. ezeket nehezebb kiváltani.
meg a ruhák! amire sokan nem gondolnak. iszonyatosan szennyező és rengeteg szemét jár vele. 2-10ezer ft-os fast fashion szarok...na, ha vhol lehetne mértékletességet gyakrolni, akkor itt igen.
meg ugye a rengeteg feleslges csomagolás is. a chips meg egyebek elhagyása jót tenne a ruhaméretünknek is :D de teljesen nem lehet, nem vagyunk aszkéták.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.