Hangosan ünnepelték a migránspártiak hősnőjévé vált Carola Racketét.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Mindig mondtam, hogy ez az o-rigó, egy rigófütty, semmi más!!??
Eladott Ország
Írja az Origó,- a NER sajtó zászlóshajója - a pártközpontból érkező információt megerősített, miért is kételkednénk benne. Ki hitte volna, hogy ilyenek is vannak. Bezzeg a Duna partján, Budapesten, egy szemöldökcsipeszezéssel, vagy egy jól időzített boldogkarácsonyozással minden vita végére pontot lehet tenni. Még mielőtt kialakulhatna egyáltalán. Azt már régóta tudjuk a jól értesült Origó fogalmazószemélyzetének köszönhetően (pláne, hogy az MTI is megírta), hogy miután igazi diktátorok oldalán kinomádkodta magát Kirgizisztánban Orbán Viktor a türkökkel, ismételten harcolni fog és megvédi a kereszténységet Strasbourgban. Már megint.
Aki Én
@Jozefina: @görbetükör: Ne mérgezzétek magatokat. Már a címből lehet tudni, hogy valamelyik propaganda oldal. Azért foglalkoznak külföldi, gyakran egyébként kamu hírekkel, mert kevésbé ellenőrizhető, mint a hazai kormány világraszóló korrupciós ügyei.
1magyar
Láttam a tv-ben a sok áruló vezető állva tapsolta az erőszakos betolakodót. Mindegyik lakását, pénzét elvenném és a helyükre 1-1 ilyen migri családot raknék be.
kokopelli
@Aki Én: ...és mekkora csúszással! Már maga a "Rakéte" is elfelejtette! Ő mint hajóskapitány úgy járt el a
tengeren,ahogy azt tanulta!..."Schot und Mastbruch Mädele!" (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.