Számos sajtótermék beszámolt róla, hogy körülbelül 50 tagunk megjelent az Auróra nevű szélsőbaloldali klubnál, illetve hogy graffitik és matricák kerültek az épület falára, ajtajára, továbbá ismeretlen elkövetők letépték a bejárat fölé kihelyezett szivárványzászlót, majd fel is gyújtották. Az tényszerű, hogy tagságunk egy része ellátogatott a klubhoz, azonban, hogy ott mi történt, egy folyamatban lévő nyomozás eredményeként bizonyára ki fog derülni. Mi azzal a céllal mentünk oda, hogy antikommunista forradalmunk évfordulóján jelezzük: A pesti srácok szellemiségének örököseiként vérlázítónak tartjuk, hogy Budapesten létezhet egy olyan hely, mely modernizált formában, de ugyanazt a mentális pestist terjeszti, mint amely ellen 1956-ban fellázadtak a magyar nemzet öntudatos rétegei. Általánosságban kijelenthetjük, hogy a szivárványzászló a modern kor szovjet lobogója, melyet azok emelnek a magasba, akik álságos és hazug módon „elnyomottak felszabadításáról” szónokolnak, ezzel...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Hát? Azlért a világ egyes részein máskép látják. De oda mi egy darabig még nem jutunk. És vadhajtások hány barátotok van? Csak titkolják?
namihami
Ezek a vadbarmok.hu ugyanaz a szint, mint az orbáni rendszer és Vezetője. Ahogy a fenntartásuk is ugyanonnan ered.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.