Az október 13-i eredményeket nagyjából mindenki megemésztette és most mindenki azt találgatja, hogy a következő 5 évben milyen jövőt vesz a főváros, milyen jövője lesz Budapestnek? A Hír TV Plusz-mínusz című műsorában erről folyt a diskurzus a műsor vendégei, Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője és Vasali Zoltán, az Idea Intézet elemzője közt Szarvas Szilveszter műsorvezetése mellett. Orbán Viktor magyar miniszterelnök hétfőn a Parlamentben bejelentette, hogy 1950 milliárd forintnyi fejlesztés valósult meg Budapesten az előző ciklusokban és most 4000 milliárd forint sorsa a tét, amelyet ki is utalt a Fővárosi Közgyűlés hatáskörébe, hogy ott döntsenek erről. A Liget-projekt például veszélyben van, hiszen Karácsony Gergely ezzel kampányolt, hogy a Liget-projektet le kell állítani, igaz ebből az ígéretéből is kicsit visszakozott – reflektált az eseményekre Szarvas Szilveszter műsorvezető. A kormány az együttműködést hangsúlyozza, a miniszterelnök is egyértelművé...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luiz
@durbincs: Nem is akarom látni, de bárcsak látnák, megkapnák a budapestiek azt a nemlétező 4000 miliárdot, a büdös kurva anyád!
tudode
Milrt ne ígérgetne az igéret földjén, ahol ez a módi!!!
.
Lássuk csak!
.
---- Orbán lesz 14 havi nyugdíj 2006 Eger
www.youtube.com/watch?v=m1AG2NuFvgI
.
----Orbán Viktor őszödi beszéde a fizetésről és nyugdíjról való lemondásról
.
www.youtube.com/watch?v=A6BOwCtmhTU
.
A főváros akkor tudja betartani ígéretét, ha a mindenre ható ad hozzá lóvét, mert ki tudja az elfűrészelt óriás mit főzet a patás ördög kifőzdéjében!!!
csak úgy....
@division: ha,eselleg a fideszes választási ígérgetésekröl is beszélnél...
ja! és nem csak a "folytassukról" !
division
@csak úgy...: Azokat sem hittem el:-) Okos ember nem ezek alapján dönt.
csak úgy....
@division: ez egy nagyon nagybani, krumplis kategóriás válasz.
division
@csak úgy...: Lehet, de igaz. Persze úgy is lehet mondani, hogy az ember az alapján dönt, hogy mit lát megvalósíthatónak az ígéretekből, és az mennyire érintheti majd a későbbiekben. Nem fogok hazudni, több olyan intézkedés is volt ami számomra pozitív és az a mai napig, de nem csak nekem. Az ember könnyebben huny szemet a stiklik felett ha közben kap is, az a rossz politika amikor csak lopnak és közben nem adnak semmit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.