Az október 13-i eredményeket nagyjából mindenki megemésztette és most mindenki azt találgatja, hogy a következő 5 évben milyen jövőt vesz a főváros, milyen jövője lesz Budapestnek? A Hír TV Plusz-mínusz című műsorában erről folyt a diskurzus a műsor vendégei, Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője és Vasali Zoltán, az Idea Intézet elemzője közt Szarvas Szilveszter műsorvezetése mellett. Orbán Viktor magyar miniszterelnök hétfőn a Parlamentben bejelentette, hogy 1950 milliárd forintnyi fejlesztés valósult meg Budapesten az előző ciklusokban és most 4000 milliárd forint sorsa a tét, amelyet ki is utalt a Fővárosi Közgyűlés hatáskörébe, hogy ott döntsenek erről. A Liget-projekt például veszélyben van, hiszen Karácsony Gergely ezzel kampányolt, hogy a Liget-projektet le kell állítani, igaz ebből az ígéretéből is kicsit visszakozott – reflektált az eseményekre Szarvas Szilveszter műsorvezető. A kormány az együttműködést hangsúlyozza, a miniszterelnök is egyértelművé...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
bezzeg a Taplós NERtárs nem is akarta! =))
luiz
nem látta senki azt a 4000 milliárdot, még viktorka se, mert, ha látta volna, már ellopta volna
nezelodo
Szegény Vitya, hogy telibe talált amikor boldog karácsonyt kívánt a válasz helyett! Nem gondolta akkor, hogy megkapja, és ilyen formában akad a nagyképűsége miatt a torkán! Lehet, hogy nem tud megfordulni benn a méreg, és a karácsonyt a hegyek közt kell töltenie a méregtelenítés okán.
Aki Én
Akinek ez a hiteles hírforrás, azt már úgyis régen elvesztettük...
csak úgy....
orbán 13.-sött 14. havi nyugdíjat ígért! ...persze csak akkor, ha úgy állnak a számok! :)
helló röfi
division
Ez cikk nélkül is egyértelmű volt már a választás előtt. Aki sokat ígér az becsapja az embereket, hiszen az osztogatáshoz fedezet is kell, amit nem más emberektől kell elvenni csak azért mert neki van. Aki sokat ígér keveset ad.
luiz
@durbincs: Nem is akarom látni, de bárcsak látnák, megkapnák a budapestiek azt a nemlétező 4000 miliárdot, a büdös kurva anyád!
tudode
Milrt ne ígérgetne az igéret földjén, ahol ez a módi!!!
.
Lássuk csak!
.
---- Orbán lesz 14 havi nyugdíj 2006 Eger
www.youtube.com/watch?v=m1AG2NuFvgI
.
----Orbán Viktor őszödi beszéde a fizetésről és nyugdíjról való lemondásról
.
www.youtube.com/watch?v=A6BOwCtmhTU
.
A főváros akkor tudja betartani ígéretét, ha a mindenre ható ad hozzá lóvét, mert ki tudja az elfűrészelt óriás mit főzet a patás ördög kifőzdéjében!!!
csak úgy....
@division: ha,eselleg a fideszes választási ígérgetésekröl is beszélnél...
ja! és nem csak a "folytassukról" !
division
@csak úgy...: Azokat sem hittem el:-) Okos ember nem ezek alapján dönt.
csak úgy....
@division: ez egy nagyon nagybani, krumplis kategóriás válasz.
division
@csak úgy...: Lehet, de igaz. Persze úgy is lehet mondani, hogy az ember az alapján dönt, hogy mit lát megvalósíthatónak az ígéretekből, és az mennyire érintheti majd a későbbiekben. Nem fogok hazudni, több olyan intézkedés is volt ami számomra pozitív és az a mai napig, de nem csak nekem. Az ember könnyebben huny szemet a stiklik felett ha közben kap is, az a rossz politika amikor csak lopnak és közben nem adnak semmit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.