Október 24-én szavaztak az EP-ben arról, hogy fokozzák-e a tengeri mentési missziókat a vízbe eső menekültek érdekében. Két szavazaton múlott. Nemcsak a Fidesz képviselői, de a Demokratikus Koalíció frissiben az Európai Parlamentbe küldött politikusai is nemmel szavaztak egy, az Európai Parlament bizottsága elé kerülő javaslatra, amely a Földközi-tengeren a menekültek mentésén javítana.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy igencsak jellemző matyaros történet

szinte mindegy is, hogy valójában miről van szó

Előre kell bocsássam, hogy nem ismerem és ezért nem is áll szándékomban értékelni magát az eredeti javaslatot, de nincs is rá szükség a jelenség magában is megáll.
Így csak annyit: „Október 24-én szavaztak az EP-ben arról, hogy fokozzák-e a tengeri mentési missziókat a vízbe eső menekültek érdekében.”.
Nos némi spéttel november 6.-án egy balraat.merce.hu nevű portál „A DK a Fidesszel együtt szavazta le a menekültek segítését” címmel cikket rittyentett, majd tegnap (11.10) „Momentum képviselője, Cseh Katalin is tollat ragadott, hogy megfogalmazza kritikáját a DK lépése miatt.”!!
„„Gyomorforgató volt látni az ülésteremben felállva tapsoló szélsőjobboldali képviselőket, még talán pezsgőt is bontottak annak örömében, hogy megakadályozták azt, hogy embereket menekítsünk meg a vízbefúlástól” - írta posztjában a Momentum EP-képviselője a szavazásról. ”
Nos ez a gyomorforgató dolog igencsak szelektívre sikeredett, lévén egyértelműen csak és kizárólag a DK képviselőire vonatkozott. Pedig meglehetősen színes volt a kép. Sőt „A szavazáson Ujhelyi István tartózkodott, párttársa, Donáth Anna pedig el sem ment.”! =))
Béla333
Nyilván ezt is meg tudják magyarázni! (Tévedés, rossz gombot nyomtak, a füzet rossz oldalán tartottak éppen, stb, stb):

"Az október 24-ei szavazáson Dobrev Klára, Ara-Kovács Attila, Molnár Csaba és Rónai Sándor is nemmel szavazott, jóllehet a DK eddig nem arról volt ismert, hogy egy platformon álljon a nyíltan bevándorlásellenes politikát hirdető Fidesszel, amelynek képviselői szintén nemmel szavaztak."
Béla333
Ne azt nézzék, hogy mit mondok, hanem azt, hogy mit teszek!
Ismerős ugye?
Itt is ez a helyzet!
A DK ezt mondja, de azt teszi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.