Az átláthatóságéert szóban küzdő szereplők semmit sem osztottak meg a nyilvánossággal arról, hogy miről egyeztettek.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@nevemnick: Hat az origo olyan, mint Bukfenc bohoc...(Mindent tud!) Adja Isten, hogy Gyuri bacsi 120 evig eljen, hogy meg sokaig ki tudejon baxni ezzel az idiotaval...:o)))))
nevemnick
@karma1: de a megbeszélésüket az érintettek nem titkosították nyolcvan évre... lehet, hogy holnap már megtudja az ó-rigó is.
karma1
@nevemnick: Hat az origo olyan, mint Bukfenc bohoc...(Mindent tud!) Adja Isten, hogy Gyuri bacsi 120 evig eljen, hogy meg sokaig ki tudejon baxni ezzel az idiotaval...:o)))))
kereső
"MAGÁNÜGY"!!! Mi köze ehhez az origo nevű szennyportálnak? Ha a magyarországi magyar adófizetők nem tudhatják ,hogy mi van az olaj aktákban, miről szól az orbán-putyin paktum paks2 ügyben,ha a "rendszerváltás" 30. évében nem tudhatjuk, hogy mit-és kiket rejtenek az ügynökakták, ha nem tudhatjuk a kormányülésekről az el nem készült feljegyzések miről is szólnak, akkor ehhez mi közötök van?
karma1
A zorigo a sertodos kisklapec - nem engedtek be oket valoszinu a targyalasra, azert nyervognak ilyen hangosan.
tudode
Szegénységi bizonyítványa mindazoknak, akik egy 88 éves magyar állampolgáron lovagolnak, annak kedvére, aki/akik a szó legszorosabb értelmében kihasználták azt az embert, aki megjárta élete során a hadak útját, és nem változtatott fikarcnyit sem életszemléletén:
.
------ Rengeteg pénzt kapott Sorostól a Fidesz és személyesen Orbán
.
magyarnemzet.hu/archivum/belfold-archivum/rengeteg-penzt-kapott-sorostol-a-fidesz-es-szemelyesen-orban-3891529/
.
!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.