Az amerikai elnök sokat vár az új szabadkereskedelmi megállapodástól.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Remélem nem! Csalódtam Trikóban, azt hittem régi vágású, markáns konzervatív elnök lesz; aki szembeszáll a sok diktátorral és ellenpólust képez. Sajna nem.
RonaGyuri
Ezeddig csak a műveltségi hiátusnak,

és/vagy szemléleti igazodásnak véltem

Mottó:
manapság már értelmét veszti a „jobban hisz neki, mint a szemének”,
lévén mára odáig linkültünk, hogy már azt látjuk, amit elvárnak tőlünk

Te kedves olvasom vagy a tanú rá, hogy igazi szélhalom-harcaim (sajnálatosan sokan vannak) egyike a „konzervativizmus” jelentése, mezként és szitokszóként egyaránt. Megértettem, vagy csak megszoktam, hogy a műveletlen paraszt-suttyók tudatlansága és tájékozatlansága valamint a Gazsi félék – akik tudják/ismerik a fogalmat, de beszállnak az unortodoxia terjesztésébe.
Egy bejegyzés, ami a Trump, Johanson, Orbán hármasról értekezett egy magát „megengedhetetlenül liberális”-nak nevező tollából ébresztet rá, hogy ebben is újabb fogalom rongálódás eseteivel állunk szemben. Ott tartunk, hogy a konzervativizmust lényegében a liberalizmus ellentétekén fogalmazzák meg. Talán túlzás, de – ha taxatíve még nem is – az illiberalizmus szinonimájaként fogalmazzák meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.