Heinz-Christian Strache, az osztrák FPÖ korábbi vezetője és korábbi alkancellár nagy mennyiségű készpénzt, aranyrudakat és benzint tartott otthonában, arra készülve, hogy az EU korlátozza vagy megszünteti a készpénz használatát és/vagy a NATO megszállja Ausztriát. Ezekről a Spiegel és a Süddeutsche Zeitung kapott fotókat a bukott politikus egyik korábbi testőrétől, aki feltehetően a kirúgása miatti bosszúból akarta lejáratni Strachét. A volt alkancellár ellen egyébként nyomoznak az osztrák hatóságok, miután (nem sokkal Budapesten tett baráti hangulatú látogatását követően) rejtett kamerás felvételek kerültek nyilvánosságra, amiken Strache egyebek mellett arról beszélt, hogy pártja illegális támogatásokban részesül, valamint hogy olyan médiát akar, mint amilyen Orbánnak van, és hogy hogyan tudna közbeszerzéseket lezsírozni. Az már novemberben kiderült a nyomozás miatt, hogy Strache nagy mennyiségű aranyat, benzint és készpénzt tartott otthon, az viszont csak most derült ki,...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Úgy játszik ezekkel a hülyékkél Putyin, mint egy kismacskával. A fő majom persze Orbán, aki azt hiszi tud valami alternatív valóságról, de csak egy gyógyszerfüggő börtön jelölt ez is..:)
Sámannus
Régen mondom, hogy a közmédia megszállása miatt fetreng az ország nyomorban, mert ezeket a szarháziakat kimosdatják, a mocsokból. A másik társtettes a legfőbb ügyész akit már régen grabancánál fogva kellett volna kidobni a jó fenébe.
SystemError
@Sámannus: Érzik ők is, hogy ha egyszer ennek vége, akkor vége sok embernek, akiknek csak a gerinctelen patkány falazására számíthatnak, tehát bukta... Nem hiába megy most már a népterror minden téren, de ez már a vergődés az ilyen rezsimek életciklusában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.